reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko mowie Ci ze tak czulam. Moze to intuicja nie wiem?
Zuzik nic mi nie dal bo ja na cyklu naturalnym wszystkie iui mialam

reklama
Kredko
Wyluzuj!!! Niebajka ma racje.
Wiem, ze latwo sie mowi, ale prosze sprobuj sie troszke zdystansowac!

Dziewczyny, a ja mam takie pytanie. Dziewczyna z innego watku zrobila bete, wyszla 11810. Wczesniej byla u lekarza i wykluczyl ciaze. Poszla do innej lekarki i powiedziala, ze widzi "kropke" o wym 0.39...
Mam pewne watpliwosci co do kompetencji obu....zaden nie kazal zlecic bety!!!szok!
Dziewczyna pisze, ze beta wskazuje na 6-7tydz, a jest to niemozliwe bo byla monitorowana ....podejrzewa torbiel?!?
Czy faktycznie torbiel moze falszowac wynik bety???

Kredko sama nie wiem co Ci powiedzieć. Może rzeczywiście jest jeszcze za wcześnie. Z tymi testami jest różnie.

Ja swoich zamówionych sikancow jeszcze nie mam więc teoretycznie nic nie wiem. W domu napieta atmosfera, bo mój mąż twierdz że jak zwykle kracze i poco to wszystko. A ja tylko podzieliłam się moimi myślami. Mam nadzieję że to ja się mylę. Czekam do piątku.

Najgorsze jest to, że kolejna proba dopiero po nowym roku. Od września zmieniam prace, długo czekałam na tą możliwość. Szansa na rozwój i lepsze zarobki.

Stacy bo mi chyba odbija:-( chyba za bardzo chcialam i sieje tu zamet i panike...bo nie moge sobie chyba sama ze soba poradzic.. i za duzo o tym wszystkim mysle..

Kredko
Wyluzuj!!! Niebajka ma racje.
Wiem, ze latwo sie mowi, ale prosze sprobuj sie troszke zdystansowac!

Dziewczyny, a ja mam takie pytanie. Dziewczyna z innego watku zrobila bete, wyszla 11810. Wczesniej byla u lekarza i wykluczyl ciaze. Poszla do innej lekarki i powiedziala, ze widzi "kropke" o wym 0.39...
Mam pewne watpliwosci co do kompetencji obu....zaden nie kazal zlecic bety!!!szok!
Dziewczyna pisze, ze beta wskazuje na 6-7tydz, a jest to niemozliwe bo byla monitorowana ....podejrzewa torbiel?!?
Czy faktycznie torbiel moze falszowac wynik bety???

A pozamaciczna wykluczona ??

Lumia torbiel nie fałszuje wyniku. Generalnie jak ginka zobaczyła kropka to nie musi zlecać ponownej bety, tylko kolejne usg dla kontroli czy zarodeczek przyrasta a nóż będzie to już usg serduszkowe. 7 tydz bo liczy się od terminu ost @ więc może dlatego to tak poważnie wygląda.
Dziwnie że pierwszy gin wykluczył ciąże przy tak wysokiej becie. Jak już nie mógł znaleźć nic w macicy czy w jajowodach to i tak powinien skierować dziewczyne do szpitala z podejrzeniem pozamacicznej

Kredka każda to przechodziła więc marudz ile wlezie a ja trzymam kciuki. Kiedyś była tu dziewczyna która po iui zrobiła 10 dni po bete. Beta wyniosła 9 więc test nie mógł tego pokazać

Kredko ja sie martwie o Twoj poziom stresu:)
Chill:*
I tu sie nie przeprasza.

Lumia przy takiej wysokiej becie nie mogl wykluczyc ciąży, na moje.. a torbiel hcg nie moze produkowac. Trzeba poczejac na kolejne usg, tak jak Smerfeta pisze:)

Kredko po udroznieniu Twoich przewodów jestem dobrych mysli;) naprawde;)

Dobra:| ide ogarniac posty od poczatku, bo mam zaleglosci!:p

reklama
Smerfetka a jak Alusia po szczepieniu?

Kredko a pieczenie nie dziala na Ciebie odstresowujaco?

Stacy jutro zmierzam w Twoje rejony:) wierze, ze piatkowa beta będzie wysoka! !!:*

Dziewczyny poczytalam sobie jeszcze raz Wasze posty wstecz-dziekuje Wam za wszystkie dobre słowa!! Ja niby coś czytalam, ale szok mnie trochę trzymał i chyba nie do konca imuplsy dolatywaly do glowy:)

Luize Anika nieźle Cie wywolala do odpowiedzi :) czekamy na jakas dłuższą wypowiedz co u Ciebie i dzieciaczków. I tak - udalo mi sie, przy drugim transferze. Radość wielka. Nie dociera dalej;)

Ostatnia edycja:
Do góry