reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pierwszy lekarz nic nie widzial i kazal odstawic leki i czekac na@. Zadnej bety, Nic.
Dopiero inna lekarka, jak dalej nie miala@ i dziwnie sie czula powidedziala, ze ma wrocic do lekow i kolejne usg, bo widzi jakiegos kropka....
Zobaczymy jak sie roWinie syt. Pozostaje cacisnac kciuki:-)

Pierwszy lekarz nic nie widzial i kazal odstawic leki i czekac na@. Zadnej bety, Nic.
Dopiero inna lekarka, jak dalej nie miala@ i dziwnie sie czula powidedziala, ze ma wrocic do lekow i kolejne usg, bo widzi jakiegos kropka....
Zobaczymy jak sie roWinie syt. Pozostaje cacisnac kciuki:-)

To ze zaciskamy nie ma watpliwości !

Dziewczyny jutro rano zawijam wrotki i Kropka na wycieczke:) wracam w niedziele.

Wklejam plan dzialan:p

Przypominajka:

LIPIEC

24 – kredka82 – testowanie
24 – stacy – wysoka beta!
24 - zuzik85 - podgladanie Kropka ♡
27 - lumia - podglądanko pecholi
28 – anika11 – wizyta przed stymulacją

marzen88 - hsg
M26 – iui
Lumia – iui

Lumio Ty czekasz az doktorek powroci:>

Tak, jak obiecałam - bede zbierac po drodze bociany:) jak tylko bede miala zasieg internetowy to do Was zagladne:)

Aniko:* kiedy ruszają powazne prace remontowe? W przyszłym tygodniu? Dbaj mi o siebie :*

Pierwszy raz w zyciu nie mam sily sie pakowac:p

Ostatnia edycja:
Niebajko, ale miałam dzień!!! Wiele placów zabaw zdobytych :D upał niesamowity, chyba burza idzie... Bankowi, Tobie i S życzę udanego wyjazdu

Kredki, wszystkie tu dobrze Ci życzymy i kibicujemy, ale dla swojego zdrowia musisz się zdystansować. Wiemy,że bardzo Ci zależy,ale takim nastawieniem i zbytnią wrażliwością sobie nie pomożesz. Każda z nas ma ciężkie momenty i właśnie po to jest to forum,żeby się pocieszyć,ale też czasem,by sprowadzić na ziemie;) sikance mogą kłamać, beta może wolno wzrastać, wiele się może wydarzyć, i nie chcę Ci tu modlić oczu, ale za wcześnie te testy!!! I na pewno Cię one nie uspokoily

reklama
Do góry