reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Teoretycznie dobrze, dziś zauważyłam już mniej dokuczliwy ból piersi a reszta ciężko przypisać. W piątek idę na betę więc wszystkiego się dowiem. Mam nadzieję że się powiodło i ta moja intuicja mnie jednak zawiodła ;-)

Stacy teraz jest jakis magiczny czas, i wokol baaaardzo wiele pozytywnych bet:) Ciebie tez to dosięgnie! I Kredke rowniez;)

Jutro w podrozy zbieram dla Was bociany:)

Niebajko ja zawsze "chucham na zimne" wiec sie nagadam jak glupia a potem to i tak wychodzi jak chce:-) moze faktycznie nie powinnam tych testow robic... tylko zeschizowalam bardziej a myslalam ze bedzie mi tak latwiej:-) chyba za bardzo chcialam... najgorsze sa poranki a potem wpadam w wir pracy i zapominam o wszystkim i czekam na nastepny dzien..
A bociany to jak najbardziej dla nas zbieraj:-*

Poza tym to jak sie nie uda to zamowie sama 1 slomke i zrobimy to w domu:-) a jak dalej nic to po nowym roku lece do pl po leki i gin powiedzial ze pojde dlugim protokolem i potem in vitro. Juz mi doly przeszly ( do jutra rana oczywiscie;-))

reklama
No i wlasnie taka Cie lubie Kredko;-)

Ememems
Tez mi to przyszlo do glowy...ale faktycNie moze jest ok. Dziewczyna moze pomylila fakfy. .przeciez beta jest podawana od ost@.....i wszystko sie bedzie zgadzac, oby&&&&
A swoja droga to jestem w szoku jak lekarz mogl z tak lekja reka odstawic wszystkie leki '(duphaton etc) juz bym do niego nie poszla...

Do góry