reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Teoretycznie dobrze, dziś zauważyłam już mniej dokuczliwy ból piersi a reszta ciężko przypisać. W piątek idę na betę więc wszystkiego się dowiem. Mam nadzieję że się powiodło i ta moja intuicja mnie jednak zawiodła ;-)

Stacy teraz jest jakis magiczny czas, i wokol baaaardzo wiele pozytywnych bet:) Ciebie tez to dosięgnie! I Kredke rowniez;)

Jutro w podrozy zbieram dla Was bociany:)

Niebajko ja zawsze "chucham na zimne" wiec sie nagadam jak glupia a potem to i tak wychodzi jak chce:-) moze faktycznie nie powinnam tych testow robic... tylko zeschizowalam bardziej a myslalam ze bedzie mi tak latwiej:-) chyba za bardzo chcialam... najgorsze sa poranki a potem wpadam w wir pracy i zapominam o wszystkim i czekam na nastepny dzien..
A bociany to jak najbardziej dla nas zbieraj:-*

Poza tym to jak sie nie uda to zamowie sama 1 slomke i zrobimy to w domu:-) a jak dalej nic to po nowym roku lece do pl po leki i gin powiedzial ze pojde dlugim protokolem i potem in vitro. Juz mi doly przeszly ( do jutra rana oczywiscie;-))

reklama
No i wlasnie taka Cie lubie Kredko;-)

Ememems
Tez mi to przyszlo do glowy...ale faktycNie moze jest ok. Dziewczyna moze pomylila fakfy. .przeciez beta jest podawana od ost@.....i wszystko sie bedzie zgadzac, oby&&&&
A swoja droga to jestem w szoku jak lekarz mogl z tak lekja reka odstawic wszystkie leki '(duphaton etc) juz bym do niego nie poszla...

Do góry