reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kochana musisz przetrwać te chwile - słabe sa ale to one nam pozniej pozwalają doceniać dobre momenty :)
Nie mozna sie ci bać, ale nie mozna sie im poddać tez !

Kredko
Kochana doskonale Cie rozumiem, w sumie jak kazda z Nas na tym forum...:-( ja zaciskam kciuki &&&&&&
A Ty postaraj sie myslec kolorowo;-) Kredko:-)

Dziewczynku, a czy moze ktoras mi podac jakis fajny przepis na proste, pyszne ciasto ze sliwkami;-)

Pewnie. Tylko drozdzy nie mam:-(
A chce je zrobic juz:p
Ale jak mowisz, ze takie pyszne to wysle emka;-)

Ostatnia edycja:
Drozdzowka nocna:

Dzien 1.
1/2 szkl oleju
1 szkl mleka
1 szkl cukru
3 cale jajka
Szczypta soli
5 dag drozdzy

Dzien 2.
1/2 kg maki

1. Wszystkie skladniki wlozyc do miski nie mieszac ani nic tylko je wrzucic ( bez maki!!) I zostawic w misce na noc.

2. Na drugi dzien dosypac make i wyrabiac tymi spiralkami z miksera. Wlac na blache i odstawic na 30 min.
Dac na gore owoce i kruszonke ( 60g masla, 60g cukru, 120g maki)

wkladac do zimnego piekarnika na 170° i piec ok godziny

Ja ja robie z 1i1/2 porcji na tej duzej blaszce z piekarnika.
No i oczywiscie owoce dowolne albo mozna dac ugotowany budyn albo ser:-)

Super przepis;-)
Zaraz zapisuje I zrobie w najblizszym czasie, bo moj m chce jeszcze dzis:p
Jak zrobie Dam znac jak wyszlo:-)

reklama
Kredko, ja też odpisałam, bo po pierwsze smaka mi narobiłaś, a po drugie jest tak prosty, że nawet chyba ja nie mogę tego schrzanić:-D

Kredko, nie pij dużo przed snem, bo jak rano robisz sikańca, to żeby nie było za bardzo rozcieńczone. Ściskam kciuki i myślami jestem z Tobą i Twoim testowaniem. Tylko wiesz...luuuuzzzzz (wiem, wiem...;-) )

Do góry