reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emenems zalezy co masz na mysli w slowie diagnostyka? Bo wszystko zdiagnozowane ale chorob nie cofniesz. I nam sie wydaje ze cos jest na rzeczy i ze tam kiedys w ktoryms pokoleniu stalo sie cos bardzo zlego. Przeanalizowalismy strone dziadka ale temat sie urywa na jego mamie i dalej nic nie wiadomo wiec prapradziadkowie mogli byc kimkolwiek i nie mamy soe jak tego dowiedziec bo osoby ktore moglyby cos wiedziec juz nie zyja. Chcielismy isc do kosciola zeby bo to jednak jakas tam baza danych ale mama m nas poprosila zebysmy zostawili zmarlych w spokoju. Poza tym moj m kilka lat temu jak on to mowi mial spotkanie z duchem( aon nigdy w zadne takie rzeczy nie wierzyl) i to bylo tak ze obudzil sie w nocy usiadl na lozku i siedzial mu duch dziecka chlopczyka na kolanach! I ja nie chcialam m w to wierzyc i probowalam mu wytlumaczyc ze to bul sen ale on jest pewny ze to sen nie byl. Poza tym jak o tym mowilismy z m to ja dostalam takiej strasznej gesiej skorki i stanely mi wlosy na rekach i tak jakby mnie zimno przeszylo.. a ja mam bardzo silna intuicje i moj m sie smieje ze sie czasem mnie az boi.. wiec wydaje mi sie ze jakies dziecko zostalo skrzywdzone a ze nic nie dzieje sie bez przyczyny to moze temu m nie moze miec dzieci, temu mnie spotkal temu ja poszlam do wrozki bo moze wszystko idzie w strone zeby rozwiazac jakas zagadke...
Wiem pomyslicie ze ja wariatka jestem ale nie potrafie opisac dlaczego pewne rzeczy ja po prostu wiem i one sie pozniej sprawdzaja.

reklama
Oj na pewno nie wariatka !
Jestem osoba wierzaca i dlatego rozdzielam wiedzę i wiarę - a tym bardziej jak ta wiedza nie pochodzi z samej gory, pismo mowi jednoznacznie skad pochodzi moc magów wróżek i innych, nic dobrego z trgo nie wynika, lepeiej sie szczerze pomodlic a z reszta dzialac w swiecie medycznym

Pozatym jak jestes wierzaca to wiesz ze Bog złośliwy nie jest i nie karalby was za bledy przodków - prosze cie, raczej na druga strona globu taka przestępną jest wiec lepeij sie szybko od trgo uciac bo sie zapetlisz

Dziewczyny wyslalam rano 28 zapyran do roznych klinik o beta hcg. I jedna klinika jakies 80km odemnie robi to z wynikiem na drugi dzien max za 25e !!!!! Wiec w ktorys dzien jade na bete:-) i wszystko bedzie jasne:-)

reklama
Do góry