reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emenems zalezy co masz na mysli w slowie diagnostyka? Bo wszystko zdiagnozowane ale chorob nie cofniesz. I nam sie wydaje ze cos jest na rzeczy i ze tam kiedys w ktoryms pokoleniu stalo sie cos bardzo zlego. Przeanalizowalismy strone dziadka ale temat sie urywa na jego mamie i dalej nic nie wiadomo wiec prapradziadkowie mogli byc kimkolwiek i nie mamy soe jak tego dowiedziec bo osoby ktore moglyby cos wiedziec juz nie zyja. Chcielismy isc do kosciola zeby bo to jednak jakas tam baza danych ale mama m nas poprosila zebysmy zostawili zmarlych w spokoju. Poza tym moj m kilka lat temu jak on to mowi mial spotkanie z duchem( aon nigdy w zadne takie rzeczy nie wierzyl) i to bylo tak ze obudzil sie w nocy usiadl na lozku i siedzial mu duch dziecka chlopczyka na kolanach! I ja nie chcialam m w to wierzyc i probowalam mu wytlumaczyc ze to bul sen ale on jest pewny ze to sen nie byl. Poza tym jak o tym mowilismy z m to ja dostalam takiej strasznej gesiej skorki i stanely mi wlosy na rekach i tak jakby mnie zimno przeszylo.. a ja mam bardzo silna intuicje i moj m sie smieje ze sie czasem mnie az boi.. wiec wydaje mi sie ze jakies dziecko zostalo skrzywdzone a ze nic nie dzieje sie bez przyczyny to moze temu m nie moze miec dzieci, temu mnie spotkal temu ja poszlam do wrozki bo moze wszystko idzie w strone zeby rozwiazac jakas zagadke...
Wiem pomyslicie ze ja wariatka jestem ale nie potrafie opisac dlaczego pewne rzeczy ja po prostu wiem i one sie pozniej sprawdzaja.

reklama
Oj na pewno nie wariatka !
Jestem osoba wierzaca i dlatego rozdzielam wiedzę i wiarę - a tym bardziej jak ta wiedza nie pochodzi z samej gory, pismo mowi jednoznacznie skad pochodzi moc magów wróżek i innych, nic dobrego z trgo nie wynika, lepeiej sie szczerze pomodlic a z reszta dzialac w swiecie medycznym

Pozatym jak jestes wierzaca to wiesz ze Bog złośliwy nie jest i nie karalby was za bledy przodków - prosze cie, raczej na druga strona globu taka przestępną jest wiec lepeij sie szybko od trgo uciac bo sie zapetlisz

Dziewczyny wyslalam rano 28 zapyran do roznych klinik o beta hcg. I jedna klinika jakies 80km odemnie robi to z wynikiem na drugi dzien max za 25e !!!!! Wiec w ktorys dzien jade na bete:-) i wszystko bedzie jasne:-)

reklama
Do góry