reklama
kredka82
Fanka BB :)
Magda bo my to pijemy po pol miesiaca:-) od @ do iui potem czekamy 2 tyg potem znowu dwa pijdmy itd;-) a tak serio to ja juz tak dawno nie pilam i co jest okazja to ja nie moge... a jak moge to nie ma okazji..
M26 czekam na Twoja bete!! Daj nam znac od razu!!!!!
Lumia ja tez mysle ze z Twoim m mozemy poswietowac;-);-)
Magda co do testow to u mnie to wyglada tak dzien lub dwa przed pojawia soe slabiutka kreska ktora powoli zaczyna ciemniec. Jak robie testy co np 2-3 godz to najlepiej widac. I jak sie zrobi taka juz prawie prawie to wiem ze owu bedzie szybko. Dla przykladu jak teraz mialam iui to rano byla bladziutka o 11 tez potem o 1 juz ciemniejsza potem o 3.30 juz bardzo ciemna i o 17tej byla iui i bardzo wczesnie rano nastepnego dnia byly piekne dwie a o 11 na usg pecherzyka juz nie bylo. Kilka godz pozniej robilam jeszcze jeden i juz kreska slabla. Wiec moim zdaniem dwie mocne krechy byly ok 5-7 godzin i pod koniec tego czasu peka pecherzyk. Tak to dziwnie opisalam ale mam nadzieje ze zrozumiesz
M26 czekam na Twoja bete!! Daj nam znac od razu!!!!!
Lumia ja tez mysle ze z Twoim m mozemy poswietowac;-);-)
Magda co do testow to u mnie to wyglada tak dzien lub dwa przed pojawia soe slabiutka kreska ktora powoli zaczyna ciemniec. Jak robie testy co np 2-3 godz to najlepiej widac. I jak sie zrobi taka juz prawie prawie to wiem ze owu bedzie szybko. Dla przykladu jak teraz mialam iui to rano byla bladziutka o 11 tez potem o 1 juz ciemniejsza potem o 3.30 juz bardzo ciemna i o 17tej byla iui i bardzo wczesnie rano nastepnego dnia byly piekne dwie a o 11 na usg pecherzyka juz nie bylo. Kilka godz pozniej robilam jeszcze jeden i juz kreska slabla. Wiec moim zdaniem dwie mocne krechy byly ok 5-7 godzin i pod koniec tego czasu peka pecherzyk. Tak to dziwnie opisalam ale mam nadzieje ze zrozumiesz
kredka82
Dziewczyny fajnie wam z urlopami. Dla mnie takie urlopy w pl to nie urlopy.. no ale co zrobic mam nadzieje ze kiedys ktorys wypad bedzie owocny:-)
Poza tym co jakis czas mam klucia w okolicach jajnikow i takie minimalne skurcze. Przy obu poprzednich iui bralam duzo nospy bo mialam skurcze ( nie wiem czym to jest spowodowane) a teraz jakos nie.
Poza tym co jakis czas mam klucia w okolicach jajnikow i takie minimalne skurcze. Przy obu poprzednich iui bralam duzo nospy bo mialam skurcze ( nie wiem czym to jest spowodowane) a teraz jakos nie.
zuzik85
Kredka, pamiętasz, ja nie dawno pisałam to samo. Że po pierwszej IUI byłam wzdęta i brałam nospę, a że po tej zupełnie nic. I co? Zafasolkowałam! U Ciebie to też dobry znak!
zuzik85
M26 - &&&&& za betę
reklama
G
gość_forum
Gość
ja trzymam za wszystkie kciukasy !!!! :-)
Podziel się: