reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti ja to nie wiem kak z ta beta bedzie:-( bo wiecie jak u mnie w ginekologicznym średniowieczu.... wiec ja raczej jestem zdana na testy a dopiero gdyby cos bylo to bede probowac gdzies bete zalatwic.. natomiast nie nakrecam sie i nawet dobrze ze prawie tydzien minie mi w pl od iui bo nie mysle o tym tak bardzo. Poza tym obiecuje sobie ze tym razem nie pospiesze sie z testowaniem ale zobaczymy jak wyjdzie;-)

reklama
Emenems mam 10 i 25miu w domu bo zamawialam razem z testami owu. Ale to te co sikasz do kubka. Mam ich kilkadziesiar:-D wiec moge sikac a sikac;-)
Moze kupie jeszcze jakis inny w pl. Dobry pomysl:-*

Magda
Nasza Solenizantko;-) Sto lat i aby spelnily sie wszystkie Twe marzenia;-)szczegolnie te skrywane na sercu dnie:-):-):-):-);-)

Stacy
Kciukasy&&&&&i czekam na wiesci.

M26
?

Cześć Dziewczyny, wczoraj coś internet mi padł. No i niestety po raz kolejny klapa. Dzisiaj jeszcze jednak o przyszła. Dodatkowo,żeby jeszcze mnie bardziej zdolować mój P wyjeżdża w podobnym terminie co mogłabybyc inseminacja w tym cyklu.
Dół jak cholera.

reklama
Do góry