reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Marzen ale hsg mozesz miedzy chyba 5 a 10 dc zrobic wiec moze sie uda?? Zrob goraca kapoel i winko i moze przyjdzie? Co do testu to chyba kazda tu to rozumie... bo my zawsze wierzymy;-)

reklama
Aniko czyli sie skusilas zeby zatestowac:-) mi przeszlo przez mysl ze Twoja @ nie przyjdzie no i bardzo mi przykro ze test negatywny:-:)-(
Ale mam nadzieje ze teraz moze bardziej sie wyluzujesz i @ nadejdzie! Juz sie pogubilam ile masz dni opoznienia..

Kredko, zrobiłam ten test tylko dlatego, ze wyjechałam z miasta, a tu gdzie jestem nie małabym jak bety zrobic. nie spdziewalam się pozytywnego efektu, zrobilam go dla zasady:/ wiec nawet rozczaroania nie było. jest zlosc, bo to mi bardzo krzyżuje plany i obawiam sie, że mogę z transerem nie zdażyc w wakacje, a od wrzesnia nie mam moliwosci urlopu :/ okres spoznia mi się 10dni

Lumia, relaksuj sie, ile wlezie :) nie mozna życ ciągle jedynm :) ja teraz tez miałam cykl luzu - sport, rowery, alkohol, imprezy i duzo nauki :) tylko u mnie to raczej @ wystraszyło :)

Stacy, myślę o Was :)

Marzen, a masz juz konkretny dzien na hsg wyznaczony? moze zadzwon jutro do szpitala i dowiedz się jak z terminami wygladaja, co?

Beti, jak Ty się masz? :)

Emenms, pieknie sie w tej ciazy prezentujesz :)

Niebajko, malinowe pozdrowienia :)

Co tu taka cisza? ;-)

Ja nadal czekam na telefon, z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o której mogą dzwonić.

Aniko z tymi @ zawsze tak jest, jak nie trzeba to jest na czas, jak trzeba to nie ma.

Dziękuję za bociana, każdy bociek ważny ;-)

reklama
Do góry