reklama
anika11
Fanka BB :)
Aniko czyli sie skusilas zeby zatestowac:-) mi przeszlo przez mysl ze Twoja @ nie przyjdzie no i bardzo mi przykro ze test negatywny:--(
Ale mam nadzieje ze teraz moze bardziej sie wyluzujesz i @ nadejdzie! Juz sie pogubilam ile masz dni opoznienia..
Kredko, zrobiłam ten test tylko dlatego, ze wyjechałam z miasta, a tu gdzie jestem nie małabym jak bety zrobic. nie spdziewalam się pozytywnego efektu, zrobilam go dla zasady:/ wiec nawet rozczaroania nie było. jest zlosc, bo to mi bardzo krzyżuje plany i obawiam sie, że mogę z transerem nie zdażyc w wakacje, a od wrzesnia nie mam moliwosci urlopu :/ okres spoznia mi się 10dni
Lumia, relaksuj sie, ile wlezie nie mozna życ ciągle jedynm ja teraz tez miałam cykl luzu - sport, rowery, alkohol, imprezy i duzo nauki tylko u mnie to raczej @ wystraszyło
Stacy, myślę o Was
Marzen, a masz juz konkretny dzien na hsg wyznaczony? moze zadzwon jutro do szpitala i dowiedz się jak z terminami wygladaja, co?
Beti, jak Ty się masz?
Emenms, pieknie sie w tej ciazy prezentujesz
Niebajko, malinowe pozdrowienia
stacy
Co tu taka cisza? ;-)
Ja nadal czekam na telefon, z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o której mogą dzwonić.
Aniko z tymi @ zawsze tak jest, jak nie trzeba to jest na czas, jak trzeba to nie ma.
Dziękuję za bociana, każdy bociek ważny ;-)
Ja nadal czekam na telefon, z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o której mogą dzwonić.
Aniko z tymi @ zawsze tak jest, jak nie trzeba to jest na czas, jak trzeba to nie ma.
Dziękuję za bociana, każdy bociek ważny ;-)
stacy
Chciałabym żeby było juz po wszystkim, to czekanie czy wszystko ok mnie dobija ;-)
stacy
Dziewczyny transfer jest jutro o 13. Od jutra będę mieć moje dzieciaczki ;-) :-)
Zapłodnili 8 komórek i siedem zostało. Mam 7 ślicznych zarodeczków.
Już nie mogę się doczekać!
Zapłodnili 8 komórek i siedem zostało. Mam 7 ślicznych zarodeczków.
Już nie mogę się doczekać!
reklama
Podziel się: