reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Stacy świetna wiadomość, będziemy za jutrzejszy dzień trzymać mocno kciuki.

Dziewczyny nie wytrzymałam i poszłam rano na betę, ok 20-21 będą wyniki. Dzisiaj 14 dzień po owulacji i okresu brak, dalej tylko bardzo delikatnie zabarwiony śluz.

Ostatnia edycja:
Stacy
Piekne wiesci;-) pewnie nie mozesz doczekac sie jutra:-)

Dziewczynki
Tylko ja nie mam jutro urodzin tylko moj M :-) ja pazdziernikowa dziewczyna jestemB-) musialam zle sie wyrazic:-)

reklama
Marzen ale hsg mozesz miedzy chyba 5 a 10 dc zrobic wiec moze sie uda?? Zrob goraca kapoel i winko i moze przyjdzie? Co do testu to chyba kazda tu to rozumie... bo my zawsze wierzymy;-)

jak my tak będziemy @ wywoływać to w alkoholizm wpadniemy:-D

stacy przybiegłam tu do ciebie, bo złapałam dziś boćka i odrazu o tobie pomyślałam. szczęśliwa siódemka już jest. 3mam & za jutrzejszy transfer

M26 za Twoją betę też mocno trzymam & i czekam na dobre wiadomości

lumia ja cię dobrze zrozumiała, że to twój mąż ma jutro urodziny, a co to z nim poświętować nie można??:-D;-)

kredko
powiedz mi. robiłaś testy owu. nie wiem czy dobrze zadam pytanie, ale może mnie zrozumiesz: jak długo testy pokazywały ci owu?

jestem padnięta dziś, ale ładuję baterie myślą, że jeszcze dwa dni do pracy i urloooppp:-D

Do góry