reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jestem namacalnym dowodem, że cuda się zdarzają... Nie puszczam kciuków dziewczyny. Jestem całą sobą z Wami i każdej kibicuję.
A i róbcie zdjęcia bocianom! Boćki mają moc...;-)
Dopiszcie mnie na 24 lipca na podglądanie Kropeńka ;-):-)

Dziekuje wszystkim i kazdej z osobna za cieple slowa;-)

:-*
Wczoraj, az wstyd sie przyznac, tak sie spilam, ze urwal mi sie film:p wszyscy wyszli na miasto, a ja dogorewam:p masakra...nie pamietam kiedy ostatnio pilam. Ale juz mi wystarczy na kolejnych pare miesiecy...

Zuzik
Mega gratki:-)

Ememems
A ta dirta i cwiczenia przed ciaza to jakis trener dietetyk Ci rozpisal? Czy sama? Ja tez cwicze regularnie tylko nie na silowni, ale za diete ciezko mi sie zabrac. Raczej staram sie tylko zdrowo jesc:-)

Ja na 14.40 lece jak bedzie ba czas :) wlasnie zamykam juz zamowinia i sie urywam z pracy heheh potem tylko wroce listy produkcji podrukowac

Najgorzej ze musze mocz dac próbkę a gdzie ja sie podmyje? Masakra :D

Lumia mam nadzieje ze sie odstresowalas i niech Ci to na dobre wyjdzie!! Kazdemu to czasem potrzebne;-)

M26 ja to po kazdej inseminacji to zawsze czekalam na jakies plamienie z nadzieja ze to implantacyjne :-D

reklama
Do góry