reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
zuzik:-D

emenems lubię czytać twoje wpisy. zawsze popierniczone literki muszę się domyślać:-D

lumia szmatą w pysk dostaję już tak długo, że nauczyłam się uchylać. reset jest potrzebny. bądź dzielna. ja też mam we środę urodziny;-)

dziś bociany złowiłam trzy. dzielę tak: dla kredki sztuki 2, bo maluszek już w tobie rośnie, dla stecy sztuka 1, bo maluszek dopiero transferowany będzie, a do tego dnia uzbieram jeszcze;-)

ja dziś mega śpiący dzień mam. pragnę słońca i miliona stopni:tak:

reklama
Magda dziekuje za bociany:-*:-* biore kazda ilosc;-)
No i tez chcialabym zeby moje urodzinowe zyczenie sie spelnilo i dolaczam do solenizantek tylko ja w czwartek wchodze w "Jezusowy" wiek..

Magda pierwszy raz chyba nie wypije w moje urodziny i w sumie nie robie zadnej imprezy bo nie bede sie nikomu tlumaczyc dlaczego nie pije.. a szczerze mowiac jakos mi tego nie brakuje:-)

Zuzik, piękna bata, Maluszkowi z Toba dobrze☺
Magda,Lumia, Kredka to może wspólną forumowa imprezę urodzinową zrobicie?☺
Ale dużo piszecie, nie nadążam.. ☺
Ja u rodziców na wsi, ogród, las, spokój...
@ brak, test negatywny.

zuzik:-D

emenems lubię czytać twoje wpisy. zawsze popierniczone literki muszę się domyślać:-D

lumia szmatą w pysk dostaję już tak długo, że nauczyłam się uchylać. reset jest potrzebny. bądź dzielna. ja też mam we środę urodziny;-)

dziś bociany złowiłam trzy. dzielę tak: dla kredki sztuki 2, bo maluszek już w tobie rośnie, dla stecy sztuka 1, bo maluszek dopiero transferowany będzie, a do tego dnia uzbieram jeszcze;-)

ja dziś mega śpiący dzień mam. pragnę słońca i miliona stopni:tak:

No staram sie jak moge no ... :D kolezanka zawsze mowi ze prosi chłopaka by czytał SMS ode mnie i konsultuje z nim czy dobrze zrozumiała ahahahah sorki no :D

Aniko czyli sie skusilas zeby zatestowac:-) mi przeszlo przez mysl ze Twoja @ nie przyjdzie no i bardzo mi przykro ze test negatywny:-:)-(
Ale mam nadzieje ze teraz moze bardziej sie wyluzujesz i @ nadejdzie! Juz sie pogubilam ile masz dni opoznienia..

reklama
Dziewczyny jestem w rozterce:/
Czekam na @, jest tuż za zakrętem tylko znając mnie wypadnie tak ze hsg się nie uda zrobić bo albo będzie weekend albo mój gin będzie na urlopie. Cholerka wiecznie pod górę. Nawet głupia ja test zrobiłam ale gdziezby to, nawet oszukać mnie nie chciał :(

Do góry