reklama
enni
Fanka BB :)
Dzień doberek a raczej bry wieczorek
Chciałam się przywitać z nowymi starymi "buźkami" Tyle tutaj nowych dziewczyn że już nie ogarniam ;-) Kochane powodzenia Wam życzę
Chciałam się przywitać z nowymi starymi "buźkami" Tyle tutaj nowych dziewczyn że już nie ogarniam ;-) Kochane powodzenia Wam życzę
kredka82
Dzień doberek a raczej bry wieczorek
Enni a my ( te nowe) nie ogarniamy tych hmmm... zaawansowanych zeby nie powiedziec starych;-)
To moze zmodyfikujmy calkowicie nasza liste i zrobmy cos w stylu "wątkowe forumowiczki" i niech kazda po prostu napisze co u niej tak w skrocie?
anika11
Lumia, wypoczywaj i przywieź słonce co by ta wiosna na dobre z nami została)
Diore, co do wyników Twojego męza, to myśle, że suplementacja ich nie poprawiła - po prostu teraz Twój facet ma lepszy czas i dobrze leki wplywają dopiero po 3miesiącach od ich przyjmowania, no i trzy miesiące trwa proces odnawiania nasienia. tak więc, po prostu u Twojego faceta zakonczył sie jeden "cykl", a zaczął kolejny Kciuki cały czas
Enni, ja jestem "stara" pozdrawiam i kciuki moje masz zapewnione
Diore, co do wyników Twojego męza, to myśle, że suplementacja ich nie poprawiła - po prostu teraz Twój facet ma lepszy czas i dobrze leki wplywają dopiero po 3miesiącach od ich przyjmowania, no i trzy miesiące trwa proces odnawiania nasienia. tak więc, po prostu u Twojego faceta zakonczył sie jeden "cykl", a zaczął kolejny Kciuki cały czas
Enni, ja jestem "stara" pozdrawiam i kciuki moje masz zapewnione
enni
Kretka82, Anika wy to już stare ale widzę tutaj dużo nowych dziewczyn, tak to jest jak się sporadycznie tutaj zagląda
reklama
MagdaM33
Sliczna
Magda miala chyba co innego na mysli;-) w tlumaczeniu: witamy i mamy nadzieje ze Ci sie szybko uda
kredka82 dzięki za wytłumaczenie mnie:-)
śliczna jeśli będziesz zaglądała regularnie to szybko się wkręcisz i nie potrzeba będzie żadnych tłumaczeń
jak tak myślę to BOSZSZSZ jaka ja staarraaaa
udanego dnia
Podziel się: