reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
MagdaM33 a jak się czujesz po tym encortonie i jaka dawke przyjmujesz po ja 10mg na dobe i powiem szczerze ze wpływa na mnie fatalnie puchce w oczach z dnia na dzień apetyt mam wilczy i ogóleni zle samopoczucie jestem strasznie wrazliwa i drazliwa:confused::confused::confused:

ja przyjmuję 0,75 mg, słabo się czułam tylko po pierwszej dawce. teraz czuję się ok, ale mam wrażenie, że pod koniec dnia mam opuchniętą twarz i zwiększył mi się apetyt. to tyle. nie narzekam. lekarka mówiła mi, że pacjentki raczej nie zgłaszają dolegliwości, ale gdybym się czuła nie tak, to żebym zmniejszyła dawkę do 50 mg

Witam fruit:)
MagdaM czyli bierzesz aktualnie 75mg? Dobrze zrozumialam? Czy 7,5?

Ja bralam po 5mg i nie osczuwalam w ogóle tego leku. Moj N. natomiast bral kiedys po 60mg na dobe.. dlugo pozniej schodził z tych dawek i byl spuchniety jak balon. Wysypaly go pryszcze.. okropne świństwo:/

Diore wlasnie doczytalam Twojego newsa:) zycze sukcesu!

Ostatnia edycja:
Witajcie

W końcu zdecydowałam że napisze... w poniedziałek jadę do Artvimedu na pierwszą wizytę do AID. Do zabiegu chce podejść w lipcu. Czy któraś z Was miała tam robione AID i pamięta jakie trzeba zrobić badania?

Witam fruit:)
MagdaM czyli bierzesz aktualnie 75mg? Dobrze zrozumialam? Czy 7,5?

Ja bralam po 5mg i nie osczuwalam w ogóle tego leku. Moj N. natomiast bral kiedys po 60mg na dobe.. dlugo pozniej schodził z tych dawek i byl spuchniety jak balon. Wysypaly go pryszcze.. okropne świństwo:/

tak, tak 75mg. bystrość opuściła mnie w ostatnich dniach i dopiero Ty niebajka uświadomiłaś mi czego ja taka wypryszczona:wściekła/y:

Witajcie

W końcu zdecydowałam że napisze...

szkoda, że muszę Cię powitać w naszym gronie. mam nadzieję, że szybko stąd pryśniesz na wątek ciężarówek:-)

reklama
Dior
Ahhh te pechole;-) cos juz wiem na temat eczesniejszej owu;-) zaciskam kciuki&&&&

Fruit, Sliczna
Witajcie:-)
Sliczna niestety nie pomoge, bo nawet nie wiem o czym piszesz:-)

KREDKA
szykuj sie kochana;-) zaciskam kciuki&&&&&

A ja Dziewczynki dalej bez aplikacji:p w piatek wyjezdzam nza granice. Wroce 2/3maja. Wiec mnie tu nie bedzie. Ale wracajac do aplikacji, przez ten urlop mam taki sajgon w pracy, ze nie mam sily na zabawe;-)
Ponawoam wiec prosbe i jak ktoras moze mnie dopisac to bede wdzieczna;-)
Owu 15/16 (bez iui) termin niechcianej@ 1.05;-)

A co do encortonu, biore 5mg i nic nie czuje...

Ostatnia edycja:
Do góry