reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
kredka i jak?? trzymam kciuki,by ok było :)
marzeń, zamówcie przez neta;)

Mnie od wczoraj pobolewa brzuch jak na @, mam takie dziwne napięcie tam, a cycki ło matko..bolą jak cholera! Do tego śluz jakby z domieszką czegoś brunatnego. A to dopiero 3 dzień od iui :/ sama nie wiem o co kaman. Żadnych leków nie brałam, tym razem tylko ten menopur. Luteina dopiero dziś rano pierwsza tabsa. Ostatnim razem cycki zaczęły boleć mnie po kilku dniach przyjmowania luteiny. eh.. co będzie.

Miłego dnia! Idę robić spaghetti ;)

reklama
Marzen na plamienie implantacyjne to za wczesnie. Ja mialam takie lekko zabarwione pp dupku ale tylko jeden dzien.

A poza tym mam 2 jakies polipy:-(
Pecherzyk jakis plaski jest ale na 20mm i o 7 rano ten zastrzyk w brzuch otreville mam sobie zrobic jutro i potem zapladniamy:-D i zobaczymy. O ile nie peknie wczesniej bo na tescie owu z samego rana wyszla taka srednia a jak powtorzylam test jak czekalam w poczekalni to byly piekne dwie rowne wiec przypuszczam ze sie wszystko dopoludnia zaczelo. Tym razem lewy jajnik wiec zobaczymy. Jak tym razem sie nie uda to musze wyciac te polipy i zrobie hsg i tyle.

kredka trzymam mocno kciuki, oby pęcherzyk wytrzymał do jutra i ładnie się zapłodnił :) co do plamienia implantacyjnego, to tego mojego nie można nazwać plamieniem,to dziwnie zabarwiony śluz. Mnie bardziej martwią te bóle jak na @ i bolące piersi, za wcześnie na to, nawet jeśli to na @.

Kredka, a jakiej wielkości pecherzyki u Ciebie pekaja? u mnie zazwyczaj okolo 24, wiec byłby jeszcze czas ( na dobę przyrasta jakies 2mm). O 7 masz zastrzyk, a o której iui?

Anika ostatnio jak byl 22mm to robili mi ale wtedy na pewno bylo za wczesnie skoro 1.5dnia po dopiero mialam skok piku lh skoro na tescie wyszly dwie kreski a tym razem dwie kreski byly juz dzisiaj. Czuje caly czas ten jajnik i sama nie wiem co mam myslec. Boje sie ze bedzie za pozno znowu:-(

reklama
zamartwianie się nic nie da, więc głęboki oddech i spróbuj się wyluzować, choć to pewnie łatwe nie jest.. iui jutro? o której?

Do góry