Hej! Właśnie wróciłam z kliniki, ale jaja.. pojechałam na usg kontrolne przed iui w 11dc,a wróciłam już "zainseminowana" okazało się,że pęcherzyk dopiero pękł, jakiś płyn tam był i ładne endrometrium. Dziwne,bo zawsze owulację miałam w 13 lub 14 dc. Wróciłam szybko po męża i już po zabiegu.
Przy pierwszym podejściu zapuszczono mi 3,5mln plemników z czego 1,6mln było idealnych. Teraz tych idealnych było aż 5mln..!! Ten FertilMan działa cuda na armię,a mój kot dopiero tydzień go przyjmuje! Więc dziewczyny jeśli Wasi faceci mają problem ze słabym nasieniem, kupcie im ten FertilMan, warto!
Kredka, Marzen mam nadzieję,że prędko do nas dołączycie i razem będziemy oczekiwać na dwie krechy! Fruit witaj!
Aktualizuję listę:
Kwiecień - Maj:
Niebajka: 13.04 - progesteron, walcze dalej!
Anika: kwietniowe staranka przerwane, iui- maj
Kredka: 12.04 - @, 23.04 pierwsze usg przed iui w 12dc, mysle ze iui bedzie 25.04.
Inis: 15.04. - iui; 29.04. - test
Diore: 10.04 - @; 13.04-wizyta , 17.04- zastrzyk Menopur , 20.04- drugie podejście do IUI
Marzen: w oczekiwaniu na @, 20.04.wizyta i dalsze plany
Przy pierwszym podejściu zapuszczono mi 3,5mln plemników z czego 1,6mln było idealnych. Teraz tych idealnych było aż 5mln..!! Ten FertilMan działa cuda na armię,a mój kot dopiero tydzień go przyjmuje! Więc dziewczyny jeśli Wasi faceci mają problem ze słabym nasieniem, kupcie im ten FertilMan, warto!
Kredka, Marzen mam nadzieję,że prędko do nas dołączycie i razem będziemy oczekiwać na dwie krechy! Fruit witaj!
Aktualizuję listę:
Kwiecień - Maj:
Niebajka: 13.04 - progesteron, walcze dalej!
Anika: kwietniowe staranka przerwane, iui- maj
Kredka: 12.04 - @, 23.04 pierwsze usg przed iui w 12dc, mysle ze iui bedzie 25.04.
Inis: 15.04. - iui; 29.04. - test
Diore: 10.04 - @; 13.04-wizyta , 17.04- zastrzyk Menopur , 20.04- drugie podejście do IUI
Marzen: w oczekiwaniu na @, 20.04.wizyta i dalsze plany