reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A to faktycznie super opcja! A jak moge zapytac jaka jest tego cena?
Poza tym wlasnie nastapily male zmiany w planach u nas:-) pisalam wam ostatnio ze znowu o 2 dni za wczesnie dostalam @ wiec owu wypada w nd za tydzien i pisalam z lekarzem i przylatuje w przyszly czw do pl :-D a moj m w pt po pracy doleci wiec rano w pt juz pojade na usg zeby sprawdzic co i jak. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. Stwierdzilismy ze i tak juz nie ma sensu kupowac duzo wczesniej biletow bo to sie nie sprawdza a prawda jest taka ze i tak zawsze na krotko przed wylotem sa drogie wiec czy bedziemy leciec teraz czy kupowac za miesiac na jedno wyjdzie a przez to ze dostalam @ 2 dni wczesniej moj sie wyrobi bez urlopu bo w niedziele wrocimy w nocy.

reklama
Yoanna, witaj po dłuższej przerwie! widzę, że żłobkowe wirusy opanowały i Szymka :/ ech! mam nadzieję, że z wiosną przynajmniej te problemy miną! piszesz, że korzystacie też z opiekunki - wymiennie ze żłobkiem? a ten żłobek państwowy czy prywatny? zawierucha i w pracy.. to juz przesadzone, ze Wasz oddział zamykają? czekają Cię zmiany za zmianami!

bylam u gin, torbieli brak - sama sie wchlonęła. ale dostałam antykoncepcję na miesiąc ("to bardzo rozsądne, patrząc na to, jak to u Pani bywa z pękaniem pęcherzyków") i za miesiąc startujemy do czwartej, ostatniej iui. po ostatniej został mi puregon, a koleżanka ma jeszcze jedno opakowanie (szczęśliwie zaszła w ciążę po iui) i mi odstąpi, więc refundację zostawiam na ewentualne in vitro. ale to już nie tu, ale w Gamecie. tyle u mnie.

Kasik
Pochwalisz się rezultatami sesji?:-) A czy mozna znać cene takiego przechowywania? to sa opłaty roczne? tez kiedyś na ten temat czytałam...

Anika
No to sie cieszę,ze torbieli nie ma:tak: puregon? a co to za lek i na co?
A jak tam Brat?

Kredka
Reasumując nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło;)

Queen
Czekam niecierpliwie na wieści. Ojjj Kochana życzę Wam jak najlepiej:-)&&&&&&&&&&&&

Dziewczynki, diagnostyka robi akcję dla kobiet w ciąży, planujących i dla dzieci:)pakiet badań za 99zł.
Mój m skorzystał z podobnej opcji tylko akcja była skierowana do mężczyzn:)
Nie wiem czy można ale podsylam linka;) (w dobrej wierze:p mam nadzieje,że mnie z forum nie wyrzucą;-):-p)

Lumia na forum nie bede wstawiala zdjec z sesji, ewentualnie na profil, zeby cala Polska nie ogladala ;) tylko osoby znajome.

Jezeli chodzi o komorki macierzyste to najtanszy pakiet 2370 zl i 550 zl za przechowywanie (na rok). Mozecie sobie poczytac na https://www.pbkm.pl

Anika super, ze torbiel sie wchlonela :) trzymam kciuki, zeby jednak ivf nie bylo potrzebne.

Kredka kciukasy zeby owu nie zrobila niespodzianki.

Hej dziewczyny!
Agawa i Smerfeta gratulacje dla Was;)) wspaniale wiesci, niech dzieciaczki sie zdrowo chowaja, bo teraz to najwazniejsze a Wy Mamusie pewnie piejecie z zachwytu.. :)

Kasik a czulas sie w jakis sposob skrepowana podczas sesji? Bardzo nie lubie zdjec.. uwazam ze jestem bardzo niefotogeniczna i ciekawa jestem jak moje podejscie do sesji bedzie wyglądalo z brzuszkiem z przodu. A jeszcze jakies odsłanianie itd.. takie zdjecia w ciąży to bardzo intymna sprawa..
Enni wielkie kciuki za podejscie:)
Queen jak wizyta w ośrodku?
Kredka trzymam kciuki zeby nastepne podejscie do iui tym razem bylo bez niespodzianek. Znam ten bol.. 2x mialam odwolywana iui..
Blue czy mozna Cie jakos wesprzec? Czytalam pare dni temu na watku kto po in vitro, ze mialas jakies pomysly na zdobycie $. Czy dzialasz cos w tym kierunku? Uważam ze swietna sprawa.
Aniko bardzo sie ciesze kochana:) priv (oby dotarlo)

Strasznie tu duzo sie dzieje i ciezko z telefonu to ogarnac:)

Niedługo zaczynam pierwsze podejscie z rzadowki. Troche sie stresuje.

Kasik, anika, dzięki :) To ja się za Wami stęskniłam. Ale mam postanowienie wiosenne bywać tu regularnie ;)
Kasik, daj znać jak wrzucisz zdjęcia do albumu, chętnie zerknę ;)
Anika, cieszę się, że torbieli brak :) I będę trzymała za Was kciuki, jak zawsze!
Chyba niezbyt czytelny był ten mój post -za rzadko piszę to potem mam - nie korzystamy z opiekunki, ale cały czas to rozważamy. Tzn. na pewno będziemy szukać kogoś, żeby zajął się Szymciem od czasu do czasu, żebyśmy mogli np. do kina wyskoczyć. Ale wracają też myśli (szczególnie, jak Szymo ma gorszy dzień w żłobku), by zamiast żłobka wybrać opiekunkę i o tym próbowałam napisać w poprzednim poście ;)
Dzisiaj natomiast było super i w żłobku i po, więc jesteśmy dobrej myśli.
I tak się będziemy przyglądać, zawsze możemy zmienić decyzję.
Żłobek jest prywatny, ale ma dofinansowanie z miasta, więc zawsze to parę słówek mniej. Z tym, że na to dofinansowanie wciąż czekamy i czekając płacimy pełną stawkę.
W pracy to raczej przesądzone :( Strasznie mi żal, bo uwielbiam moją pracę, a przede wszystkim zespół... Cieszyłam się na powrót. W poniedziałek będzie posiedzenie rady, na którym, jak się wszyscy spodziewają, powinny zapaść jakieś decyzje. Zobaczymy.
Dobranoc :)

Kasik nawet mi tu tak nie mow bo teraz to wlasnie o to sie boje:-( od listopada to bedzie 5 wylot do polski jak tak dalej pojdzie to zbankrutuje:-( juz nie mowiac ze teraz sie sezon zaczyna i bilety w strasznych cenach...

Niebajka no to mnie rozumiesz:-) straszne to, a ostatnio to myslalam ze sie wsciekne i to ze bylo kilka godzin za pozno ehh...

Lumia - w sumie to sie dopiero okaze czy na dobre wyszlo. Na razie to nie moge sie stresowac, przynajmniej tak sobie wmawiam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry