reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny, niestety beta poniżej 1 więc nic z tego.:-( Po raz kolejny na chwile świat mi runął, ale trzeba się wziąć w garść i iść na przód. Umówiłam się z moją poprzednia Panią doktor, zbiorę cała dokumentację i będziemy próbować zakwalifikować się do in vitro z refundacją. W mojej klinice nie ma kolejek, robią na bieżąco, więc jeśli nas zakwalifikują to może jakoś to będzie.
Miłego wieczoru

reklama
No to Dziewczyny musze koniecznie zobaczyc ten film! Uwielbiam takie klimaty. Zblizenia z operacji tez calkiem lubie, ale moj N. raczej się nie nada jako towarzysz:) Jak wpadl do mnie po operacji i zobaczył jak wygladam (chociaz mowilam, zeby tego nie robil bo znam jego wrażliwość) to malo sam nie potrzebował łóżka szpitalnego. Raczej nie bede tez go namawiac na poród rodzinny:p
Smerfeta dokładnie o tym wczoraj rozmawialam z N.,gdy z wyrzutami sumienia wychodziłam z zakupami. Jak tylko pojawi sie brzuszek/ dzidzia, to wiadomo, ze nie mysli sie o sobie. Oddalabym wszystkie pary butow za dwie kreseczki na tescie.. zresztą nie wytrzymałam i weszlam wczoraj do smyka popatrzeć i pomacac chociaz pare ubranek. Yhh.
Annika kochana, jedziemy prawie na tym samym wózku.. mniej wiecej w tym samym czasie dowiemy sie co nas czeka. Otoz wydaje mi sie, ze owulke mialam 2/3.10 bo strasznie bolal mnie prawy jajnik. A 1.10 lekarz stwierdził pecherzyk na granicy pęknięcia, wiec obstawiam owulacje. Pod koniec tego tygodnia powinnam w takim razie dostac @, a wtedy telefon w celu umowienia hsg. Czyli akurat przelom października/listopada, jak u Ciebie wszystko się wyjasni;) No chyba, ze zdarzyl się cud i cos w srodku kielkuje. Pecherzyk byl po stronie jajowodu, ktory mi zostawili..
Rudek i jak tam beta?
Annika najlepsze zyczenia z okazji jutrzejszego swieta:))) baaardzo je w tym roku lubię, gdyz z tej okazji nie musze urywac się z pracy, bo mam dzien wolny od zajec:) Duuuzo przepysznych słodkości! Bo kwiatow pewnie będzie full chałupa^^

Rudek bardzo mi przykro:(((( teraz nic innego jak trzymac kciuki za szybka kwalifikacje do refundacji i start. Trzymaj sie bidulko:* dasz rade!!

Ostatnia edycja:
Rudek bardzo mi przykro;( masz racje, że chcesz podejść do IVF moim zdaniem szkoda czasu na inseminacje no i kasy

Anika11 tak dzisiaj miałam wizyte u nowego realizatora;) No i zaczynam od nowego cyklu ;) leki już się chłodzą w lodówce. Ogólenie jak na razie jestem zadowolona:) Mam brac menopur 225j

Rudek bardzo mi przykro :-( ale walcz i działaj dalej bo w końcu się uda

Anika najlepszego nauczycielko nasza :-)

Enni ja już kciuki trzymam :-) mam dobre przeczucia :-)

Niebajka co to znaczy że masz dzień wolny od zajęć? Chodzi Ci o studia?

Kasik wczoraj rano było szaro i buro, ale dziś jest jeszcze gorzej, wręcz ciemno :-(

U mnie dzisiaj tez okrutnie brzydko. W dodatku leje i wieje.:/
Ennie ja tez chucham i zaciskam kciuki;)
Smerfeta szkoła policealna. Zaczelam I semestr. I ostatnio tak bujam sie miedzy praca(dalej jestem na l4, ale wpadam na pare godzin coś porobić), szkolą, a do tego zaraz mam obrone dyplomu i czasem o 19 jestem totalnie off, bez kontaktu:p
Dzisiaj zakulo mnie w brzuchu jak na okres:( chyba nic z tego nie bedzie, nie ma się co oszukiwać; /

Anika wszystkiego naj, naj, naj z okazji Dnia Belfra ;-):-)

Smerfeta u nas dzisiaj też okropna pogoda, spałam do 10-tej ;-) nic tylko książka, kocyk i herbata malinowa ale niestety ja w pracy, trzeba jakoś przeżyć bo sporo obowiązków w związku z moim nieszczęsnym salonem fryzjerskim. Finalizuję zakup sprzętu a nie mam pracownika, :-(

niebajka ból jak na @ często jest dobrym objawem, ja tak miałam kilka dni przed betą i kilkanaście dni po pozytywnej becie :tak:

Oj kobietki dziękuję za te kciukasy. Tyle rąk zaciśniętych że chyba musi się udać??:)
Smerfeta co do dawki to pomyślałam sobie....że może lekarz celowo chce wyhodować dużo jajcorów, ponieważ powiedział cos takiego że mam ukończone 35lat to świetnie bo możemy wszystko zapłodnić, tak sobie tłumacze. A może to przez reszte wyników tzn FSH i LH? FSH miałam chyba 7.1

reklama
Do góry