reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny kochane, dziękuję za życzenia ;) święto świętem, ale zapitalć trzeba, więc siedzę nad stertą wypracowań:/ acha, z racji zawodu zgarnęłam dzis trochę kwiatów, czekoladek, a takze bransoletkę zrobiona przez ucznnicę i mydełko :) hmmm, czy to mydło cos sugeruje? hahahah

Rudek, nic mądrego nei napiszę - przykro mi! cięzkie te nasze próby...

Dziewczyny, jak to jest z tymi lekami z refundacji? wyczytałm, ze dostaje się na trzy próby - osobno na trzy iui i osobno na trzy invitro - czy coś mylę?

reklama
Kasik, głowe mam pałną wątpliwości w oczekiwaniu na wyniki M... jak bedzie szansa na iui, zrobię bez refundacji, jak juz invitro z refundacją.... raczej się łapiemy parametrowo....

Cześć dziewczyny!
Enni, super, że już zaczynasz, mocno zaciskam za Ciebie kciuki!
Ja wczoraj miałam wizytę w klinice, dostaliśmy wreszcie kwalifikację, ale niestety będziemy musieli dosyć długo poczekać na rozpoczęcie procedury, prawdopodobny termin dla nas to marzec :-( Trochę jestem przygnębiona, do końca roku to szybko zleci, ale potem jeszcze te kolejne miesiące... Smutno mi trochę.
Smerfeta, przesyłka dotarła - ogromnie dziękuję! :happy2::happy2:
Niebajka, nie martw się na zapas tym kłuciem, tak to już jest, że te bóle mogą oznaczać zarówno nadchodzący okres, jak i sukces - i tego drugiego Ci zyczę :happy2:

Queen nie martw się, czas szybko zleci a Ty w tym czasie podtuczysz się suplementami diety. Zresztą widzę na innym forum, że często dziewczyny zaczynają dużo wcześniej niż im klinika wyznaczyła termin. Czasami kliniki otrzymują dodatkową pulę pieniędzy, czasami ludzie się wycofują bo np zajdą naturalnie i wówczas kolejka się skraca. Zobaczysz jak się zdziwisz jak dostaniej telefon z kliniki, że możesz zaczynać. A wiosna to super czas na ciążę :tak:

A ja juz wrocilam po USG, wszystko książkowo, dziecko wazy 370g, i ..... Pokazało siuraka! Moj mąż ryknął śmiechem i mówi, ze on wiedział przecież co robi. No ale troche mi żal Majeczki, juz sie z ta myślą oswoilam i kupiłam różowe śpioszki. Ech..... Te chłopy to zawsze nas wyrolują. Tak wiec - bedzie Piotruś!

reklama
Queen a proszę bardzo, na zdrowie ;-) Ja też ciągle czekałam... Ostatnio to pół roku na histeroskopie czekałam, a po niej taka niespodzianka nastąpiła ;-) Pomiędzy kolejnymi procedurami ivf też musiałam czekać, pomiędzy iui też. Aby nie zwariować i nie myśleć o tym poszłam na kurs angielskiego by się podciągnąć. Lekcje prowadziłam aż do kwietnia tego roku. Przerwałam tylko dlatego że moja nauczycielka urodziła synka a teraz trzyma dla mnie ubranka dla dziecka:-) Tak więc czas oczekiwania przyniósł mi kilka korzyści w tym między innymi znalazłam nową przyjaciółkę :-)

Agaawa jeszcze raz gratuluję niespodzianki :-D Piotruś to piękne imię :-) też mi się podoba i moooże jeśli będzie chłopak...? ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry