reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
W mojej klinice w Bydgoszczy. Tam są obowiązkowe. Ja jako pacjent płaciłam 90 zł a mąż robił jako " nie pacjent" tak dla siebie to płacił 150 zł.
Ale z tego co wiem to w każdym mieście laboratoria robią takie badania, napewno diagnostyka. Różni się tylko cena

Kochana trzymam kciuki. Musi być dobrze. Musi!! Zmienił Ci leki do drugiej stymulacji czy dołożył tylko?
Oby!! :)
Zmienil od 1 cyklu dnia biorę przez 21 dni tabletki, od 15 dnia gonaoepthyl, od 1 dnia nowego cyklu dokladam gonal plus menopur.
Wcześniej mialam Gonal od 2 dc i cetrodite od 6 dc i inne dawki gonalu

Dziewczyny,
Jestem po wizycie u lekarza.. Powiedział ze biorac pod uwage badania amh itp moj organizm zareagowal nieprzewidywalnie i zaskakujaco na podane leki do stymulacji. Mowil tez ze jesli punkcja jest tak wczesnie a ja mialam 9 dzien cyklu to czesto tak bywa, a przedłużyc o no dwa dni sie nie dalo...
A teraz ruszam z dlugim protokolem, od 1 dnia cyklu tabletki anty a potem jeszcze wiecej zastrzykow:)
Mam nadzieje ze sie uda ale nie nastawiam sie zbyt pozytywnie bo boje sie kolejnej porazki a tez zdaje sobie sprawe ze nawet jesli jajeczka beda ok to jeszcze kolejny etap moze sie nie udac jak to czy w ogóle sie zaplodnia lub czy zrobia sie z zaplodnionych zarodki i na koncu czy w ogole dojdzie do zagniezdzenia...
Bądź dobrej mysli.. jest ogrom niewiadomych, ale wszystko przetrwamy :)

reklama
Do góry