eij
Fanka BB :)
Najpierw lekarz napewno zleci badania dla Ciebie i męża. Do tego ważna cytologia i USG. Ja miałam również obowiązkowe badanie drożności jajowodów i biocenoza pochwy. Musisz być przygotowana na kilka wizyt monitoringowych, plus testy na covid jeśli są wymagane w klinice. Później zastrzyk na pęknięcie i zabieg ogólnie mi zajęło to od momentu badań do inseminacji minęło 2 miesiące. A wybraliście już klinikę?Hej. Jestem nowa w temacie inseminacji. Dzisiaj po wizycie u gin usłyszałam, że u mnie najlepiej byłoby tego spróbować i żebym zapisała się do kliniki i tam mnie pokierują. Staram się o dziecko z mężem od 15mc i nic ja miałam 6 cykli z clo i później przerwa i teraz 3 z aromkiem pęcherzyki rosną (dziś na monitoringu 23mm endo 8mm) ale nie zawsze pękają, u męża wszystko ok. Chciałabym zapytać jak to wszystko wygląda krok po kroku od pierwszej wizyty do inseminacji? Ile taki proces mniej więcej trwa? Jakie badania warto wykonać? Mam nadzieję, że dobrze trafiłam z pytaniem bo jestem zielona w tym wszystkim.