Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Wiem ze słabo rozwialam wątpliwościDzięki za odpowiedź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem ze słabo rozwialam wątpliwościDzięki za odpowiedź
Nie, taka odpowiedź mi wystarczy teraz wiem, że różnie to bywa bardzo dziękujęWiem ze słabo rozwialam wątpliwości
Kciuki zaciśnięteHej dziewczyny jestem już w domu, inseminacja poszła gładko, poprzednia była dla mnie nieprzyjemna natomiast tej nawet nie poczułam pecherzyki jeszcze nie pękły. Pierwsza była na pękniętym zobaczymy co z tego będzie
PowodzeniaHej dziewczyny jestem już w domu, inseminacja poszła gładko, poprzednia była dla mnie nieprzyjemna natomiast tej nawet nie poczułam pecherzyki jeszcze nie pękły. Pierwsza była na pękniętym zobaczymy co z tego będzie
Trzymam kciukiHej dziewczyny jestem już w domu, inseminacja poszła gładko, poprzednia była dla mnie nieprzyjemna natomiast tej nawet nie poczułam pecherzyki jeszcze nie pękły. Pierwsza była na pękniętym zobaczymy co z tego będzie
Trzymam kciukiHej dziewczyny jestem już w domu, inseminacja poszła gładko, poprzednia była dla mnie nieprzyjemna natomiast tej nawet nie poczułam pecherzyki jeszcze nie pękły. Pierwsza była na pękniętym zobaczymy co z tego będzie
Trzymam mocno kciukiHej dziewczyny jestem już w domu, inseminacja poszła gładko, poprzednia była dla mnie nieprzyjemna natomiast tej nawet nie poczułam pecherzyki jeszcze nie pękły. Pierwsza była na pękniętym zobaczymy co z tego będzie
A dziękuje ze pytasz i o mnie pamiętasz jestem aktualnie na antykoncepcji i w przyszłym tygodniu podpisujemy dokumenty do długiego protokołu IVF a co u Ciebie? Który to już tydzień ? 13?@Karola z nadzieją a co u Ciebie kochana?