Przykro mi trzymam kciuki za kolejną próbę.hej. Niestety nie rosla tak jak trzeba po odstawieniu progesteronu tak jak powiedziala lekarka tak bylo ... Poronilam. Pierwsze dni byly okropne plakalam w domu udawalam silna w pracy. Postanowilismy sprobowac jeszcze raz inseminacji ale miesiac mam odczekac i dac odpoczac organizmowi.
reklama
Elizabeth84
Fanka BB :)
Wyrazy współczucia pieknego wieku babcia dożyłaDziękuję , właśnie dzwoniła moja mama że babcia zmarła była to mama
mojego taty który też nie żyje. Miała 91 lat
Cześć dziewczyny można dołączyć ? Od około 5 lat z mężem staramy się o dziecko. Ja mam policystyczne jajniki i zadko owulację mąż średniej jakości nasienie Próbowaliśmy sami nie wyszło, na cyklach stymulowanych clo i też nic teraz podchodzimy do inseminacji. Wczoraj skończyłam brać aromek a teraz czekam do wtorku żeby sprawdzić czy są pęcherzyki i ustalic termin iui Mam nadzieję że wkoncu się uda
eij
Witamy oby nie na długo. Trzymam kciuki za pomyślna inseminacjęCześć dziewczyny można dołączyć ? Od około 5 lat z mężem staramy się o dziecko. Ja mam policystyczne jajniki i zadko owulację mąż średniej jakości nasienie Próbowaliśmy sami nie wyszło, na cyklach stymulowanych clo i też nic teraz podchodzimy do inseminacji. Wczoraj skończyłam brać aromek a teraz czekam do wtorku żeby sprawdzić czy są pęcherzyki i ustalic termin iui Mam nadzieję że wkoncu się uda
eij
Ja brałam Aromek ale plamienia nie miałamCzy któraś z was brała aromek a po odstawieniu miała plamienia??
PsychoPatka91
Witaj na wstępie wiedz, że nie jesteś sama Trzymam kciuki aby się udało!Cześć dziewczyny można dołączyć ? Od około 5 lat z mężem staramy się o dziecko. Ja mam policystyczne jajniki i zadko owulację mąż średniej jakości nasienie Próbowaliśmy sami nie wyszło, na cyklach stymulowanych clo i też nic teraz podchodzimy do inseminacji. Wczoraj skończyłam brać aromek a teraz czekam do wtorku żeby sprawdzić czy są pęcherzyki i ustalic termin iui Mam nadzieję że wkoncu się uda
Jakiś efekt uboczny pewnie we wtorek zapytam się swojej lekarkiJa brałam Aromek ale plamienia nie miałam
Dziękuję Też trzymam kciuki za wszystkie starające sięWitaj na wstępie wiedz, że nie jesteś sama Trzymam kciuki aby się udało!
reklama
Elizabeth84
Witaj trzymam kciuki aby szybko się udałoCześć dziewczyny można dołączyć ? Od około 5 lat z mężem staramy się o dziecko. Ja mam policystyczne jajniki i zadko owulację mąż średniej jakości nasienie Próbowaliśmy sami nie wyszło, na cyklach stymulowanych clo i też nic teraz podchodzimy do inseminacji. Wczoraj skończyłam brać aromek a teraz czekam do wtorku żeby sprawdzić czy są pęcherzyki i ustalic termin iui Mam nadzieję że wkoncu się uda
Podziel się: