reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziękuję Kochana bardzo, bardzo aż się popłakałam ze wzruszenia , że od Was dostaje takie wsparcie. No u moich teściów liczą się tylko pieniądze bo wiadomo jak robiłam badania to i kasa poszła jakby z ich pieniędzy . Zacofani ludzie. Apropo dzwoniąc do szpitala już nie się pytała co z pracą jakby to było najważniejsze teraz. Już nie raz przez nich mieliśmy kryzys w związku i pakowałam torby . Bardzo żałuję, że nie możemy mieszkać osobno chociaż mamy osobną kuchnię ale już łazienka wspólna i wiem , że pewnie nie raz podsłuchuje. Mój narzeczony ma gospodarstwo i on stąd się nigdy nie wyprowadzi mamy możliwość chociaż zrobienia góry żeby mieszkać ale wiadomo teraz ważniejsze jest leczenie niż wydawać na remonty bo nas nie stać. Myślałam , że jakoś teściowa mnie wesprze bo już było dobrze ale widać , że kolejny raz się zawiodłam. Wiem , że moje zdrowie psychiczne też na tym cierpi mieszkając z nimi ale nie mam wyjścia . Kochana a co u Ciebie ? Już robiłaś jakieś badania co do in vitro ?
Kochana znam to bo mieszkamy z babcią mojego męża 😳 ja jestem po badaniu kariotypu, czekam na wyniki i umawiam wizytę

reklama
Dziękuję, że pytasz hmm w miarę dobrze chociaż nie wiem czy to dobre określenie ale ciągle myślę o tym co się stało trudno się z tym pogodzić . Większość siedzę sama i się zadręczam. Miałaś rację z teściami teraz mam wrażenie że teściowa mnie obwinia , że poroniłam bo tyle badań robiłam a jeszcze poroniłam bo ona i jej wspaniałe córeczki tego nie miały tak mi powiedziała prze telefon jak byłam w szpitalu a teraz nawet nie raczy zajrzeć żeby porozmawiać . Teraz już postanowiłam nic nie będę im mówić 😔 a co do leczenia to już jestem umówiona za tydzień na badania na zespół antyfosfolipidowy przy okazji zrobię jeszcze homocysteinę, kwas foliowy i Wit. B12 . Jeszcze moja babcia jest umierająca 😔 Ale się cieszę, że już jesteś bliżej transferu teraz już będzie dobrze. Masz dobrą opiekę lekarską także nic tylko działać 💪 🤗
BOŻE!!! Kochana prosze staraj sie nie przejmować takim glupim durnym gadaniem..😘😘😘 Masakra az ja sie wkurzylam jak to przeczytalam... Nie wiem jak takie rzeczy mozna powiedziec do osoby ktora poronila😠

Dziękuję, że pytasz hmm w miarę dobrze chociaż nie wiem czy to dobre określenie ale ciągle myślę o tym co się stało trudno się z tym pogodzić . Większość siedzę sama i się zadręczam. Miałaś rację z teściami teraz mam wrażenie że teściowa mnie obwinia , że poroniłam bo tyle badań robiłam a jeszcze poroniłam bo ona i jej wspaniałe córeczki tego nie miały tak mi powiedziała prze telefon jak byłam w szpitalu a teraz nawet nie raczy zajrzeć żeby porozmawiać . Teraz już postanowiłam nic nie będę im mówić 😔 a co do leczenia to już jestem umówiona za tydzień na badania na zespół antyfosfolipidowy przy okazji zrobię jeszcze homocysteinę, kwas foliowy i Wit. B12 . Jeszcze moja babcia jest umierająca 😔 Ale się cieszę, że już jesteś bliżej transferu teraz już będzie dobrze. Masz dobrą opiekę lekarską także nic tylko działać 💪 🤗
Kochana bardzo ale to bardzo Ci współczuję.. tule mocno, podniesiesz się silniejsza, wszystko będzie dobrze. A teściową się nie przejmuj..

BOŻE!!! Kochana prosze staraj sie nie przejmować takim glupim durnym gadaniem..😘😘😘 Masakra az ja sie wkurzylam jak to przeczytalam... Nie wiem jak takie rzeczy mozna powiedziec do osoby ktora poronila😠
I to jeszcze kobieta drugiej kobiecie takie rzeczy mówi.... Ciężko to skomentować

reklama
Do góry