reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziękuję Kochana bardzo, bardzo aż się popłakałam ze wzruszenia , że od Was dostaje takie wsparcie. No u moich teściów liczą się tylko pieniądze bo wiadomo jak robiłam badania to i kasa poszła jakby z ich pieniędzy . Zacofani ludzie. Apropo dzwoniąc do szpitala już nie się pytała co z pracą jakby to było najważniejsze teraz. Już nie raz przez nich mieliśmy kryzys w związku i pakowałam torby . Bardzo żałuję, że nie możemy mieszkać osobno chociaż mamy osobną kuchnię ale już łazienka wspólna i wiem , że pewnie nie raz podsłuchuje. Mój narzeczony ma gospodarstwo i on stąd się nigdy nie wyprowadzi mamy możliwość chociaż zrobienia góry żeby mieszkać ale wiadomo teraz ważniejsze jest leczenie niż wydawać na remonty bo nas nie stać. Myślałam , że jakoś teściowa mnie wesprze bo już było dobrze ale widać , że kolejny raz się zawiodłam. Wiem , że moje zdrowie psychiczne też na tym cierpi mieszkając z nimi ale nie mam wyjścia . Kochana a co u Ciebie ? Już robiłaś jakieś badania co do in vitro ?
Kochana znam to bo mieszkamy z babcią mojego męża 😳 ja jestem po badaniu kariotypu, czekam na wyniki i umawiam wizytę

reklama
Dziękuję, że pytasz hmm w miarę dobrze chociaż nie wiem czy to dobre określenie ale ciągle myślę o tym co się stało trudno się z tym pogodzić . Większość siedzę sama i się zadręczam. Miałaś rację z teściami teraz mam wrażenie że teściowa mnie obwinia , że poroniłam bo tyle badań robiłam a jeszcze poroniłam bo ona i jej wspaniałe córeczki tego nie miały tak mi powiedziała prze telefon jak byłam w szpitalu a teraz nawet nie raczy zajrzeć żeby porozmawiać . Teraz już postanowiłam nic nie będę im mówić 😔 a co do leczenia to już jestem umówiona za tydzień na badania na zespół antyfosfolipidowy przy okazji zrobię jeszcze homocysteinę, kwas foliowy i Wit. B12 . Jeszcze moja babcia jest umierająca 😔 Ale się cieszę, że już jesteś bliżej transferu teraz już będzie dobrze. Masz dobrą opiekę lekarską także nic tylko działać 💪 🤗
BOŻE!!! Kochana prosze staraj sie nie przejmować takim glupim durnym gadaniem..😘😘😘 Masakra az ja sie wkurzylam jak to przeczytalam... Nie wiem jak takie rzeczy mozna powiedziec do osoby ktora poronila😠

Dziękuję, że pytasz hmm w miarę dobrze chociaż nie wiem czy to dobre określenie ale ciągle myślę o tym co się stało trudno się z tym pogodzić . Większość siedzę sama i się zadręczam. Miałaś rację z teściami teraz mam wrażenie że teściowa mnie obwinia , że poroniłam bo tyle badań robiłam a jeszcze poroniłam bo ona i jej wspaniałe córeczki tego nie miały tak mi powiedziała prze telefon jak byłam w szpitalu a teraz nawet nie raczy zajrzeć żeby porozmawiać . Teraz już postanowiłam nic nie będę im mówić 😔 a co do leczenia to już jestem umówiona za tydzień na badania na zespół antyfosfolipidowy przy okazji zrobię jeszcze homocysteinę, kwas foliowy i Wit. B12 . Jeszcze moja babcia jest umierająca 😔 Ale się cieszę, że już jesteś bliżej transferu teraz już będzie dobrze. Masz dobrą opiekę lekarską także nic tylko działać 💪 🤗
Kochana bardzo ale to bardzo Ci współczuję.. tule mocno, podniesiesz się silniejsza, wszystko będzie dobrze. A teściową się nie przejmuj..

BOŻE!!! Kochana prosze staraj sie nie przejmować takim glupim durnym gadaniem..😘😘😘 Masakra az ja sie wkurzylam jak to przeczytalam... Nie wiem jak takie rzeczy mozna powiedziec do osoby ktora poronila😠
I to jeszcze kobieta drugiej kobiecie takie rzeczy mówi.... Ciężko to skomentować

reklama
Do góry