reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
znam to z obserwacji, spędziłam z siostrą 3 dni w szpitalu zanim zaczęła się akcja. Balonik nie pomógł, chodziła po schodach całymi wieczorami i też nic. W końcu na porodówkę, oksytocyna i do boju 😀 też kochana musisz się stresować ta sytuacja ale napewno wszystko będzie dobrze, chwilka cierpliwości i będzie po wszystkim ❤️
Dokładnie teraz już do spotkania z córeczką dzieli Cię tylko parę godzin , będzie wszystko dobrze tylko potrzeba cierpliwości ☺️ chociaż pewnie już jej bardzo brakuje i chciałabyś już być po wszystkim , trzymam kciuki ✊✊

reklama
Ulżyło mi strasznie jak powiedzieliśmy w końcu rodzicom, ciężko było dusić to w sobie od lipca 🙄 tym bardziej że mamy tylko moich rodziców bo męża rodzice nie żyją, nawet nie zdążyłam ich poznać 😐
Jejku... Bardzo mi przykro że się nie udalo:(
Ale co najważniejsze jeszcze nie wszystko stracone, jest szansa na in vitro więc super!! :) :) wierzę że w końcu się Wam uda!!
Napewno ten miesiąc przerwy też dobrze Wam zrobi, bo 6 miesięcy w ciaglym stresie i czekaniu na wynik bety to straszna męczarnia..
Ale widzac jak jesteś silna jak już opijesz smutek, wyleczysz kaca na pewno zaczniesz działać i walczyc dalej aż się uda !! :)

Jejku... Bardzo mi przykro że się nie udalo:(
Ale co najważniejsze jeszcze nie wszystko stracone, jest szansa na in vitro więc super!! :) :) wierzę że w końcu się Wam uda!!
Napewno ten miesiąc przerwy też dobrze Wam zrobi, bo 6 miesięcy w ciaglym stresie i czekaniu na wynik bety to straszna męczarnia..
Ale widzac jak jesteś silna jak już opijesz smutek, wyleczysz kaca na pewno zaczniesz działać i walczyc dalej aż się uda !! :)
wypiłam butelkę i nawet pijana nie jestem 😏 ale chociaż już nie płacze...

wypiłam butelkę i nawet pijana nie jestem 😏 ale chociaż już nie płacze...
super, że macie możliwość spróbować ivf. U nas też nie wychodziło iui a przy in vitro udało się za pierwszym razem. Będzie dobrze, musi być!!! Zasługujesz na to 🙂 jest światełko i siły się znajdą. Jeśli będziesz kontynuować leczenie u Augustyniaka i będziesz chciała więcej info o całym procesie ivf w Invicie to pisz śmiało. Chętnie się podzielę doświadczeniami.

super, że macie możliwość spróbować ivf. U nas też nie wychodziło iui a przy in vitro udało się za pierwszym razem. Będzie dobrze, musi być!!! Zasługujesz na to 🙂 jest światełko i siły się znajdą. Jeśli będziesz kontynuować leczenie u Augustyniaka i będziesz chciała więcej info o całym procesie ivf w Invicie to pisz śmiało. Chętnie się podzielę doświadczeniami.
Dziękuję bardzo, napisze na priv

reklama
Do góry