Jutro Przesunęli mi. Dam znać.@izzy_j jak kochana po histero?
reklama
Kropka3333
Fanka BB :)
Pierwszy świeży transfer, dwa zarodki podane.Czyli pierwszy transfer dwa zarodki podane i udana ciąża bliźniacza?
Zaczęty dziś 8 tydzień równiutko, serduszka bijące. ❤fakt faktem byłam długo na zastrzykach w brzuch, ale czego się nie zrobi dla dziecka...
Biedroneczka28
Wszystko się zrobi, wiadomo [emoji3531] gratuluję :* u mnie transfer mrożony akurat będzie. Korzystałaś może z embroglue?Pierwszy świeży transfer, dwa zarodki podane.
Zaczęty dziś 8 tydzień równiutko, serduszka bijące. [emoji173]fakt faktem byłam długo na zastrzykach w brzuch, ale czego się nie zrobi dla dziecka...
Hankaa
Trzymam kciukiJutro Przesunęli mi. Dam znać.
Be_More_Happy
Oczywiście trzeba wierzyć , że się uda nie ma innej opcjiDziękuję! Właśnie wiem, że zdania są podzielone...zobaczymy, mam nadzieję, że może akurat się uda i chociaż jeden ze mną zostanie [emoji847]
PałkaZapałka
Strasznie... Nie wiem czego się spodziewać, bo ja nigdy w szpitalu nie byłam. No i strasznie się splakałam, że święta bez męża...Dziękuję Kochana no chcę przeczekać bo wiadomo jak coś by się złego działo to w pierwszym trymestrze i tak nie wiele jest się zrobić i dlatego też pewnie za granicą pierwsza wizyta w 12 tygodniu bo pewnie jak już ciąża do tego tygodnia "wytrzyma" to już jest pewniejsza ciąża choć absolutnie tego nie popieram. My pewnie jak miałybyśmy iść dopiero w 12 tygodniu to pewnie byśmy osowiały z zamartwiania się No wydaje mi się , że lekarz ok już długo pracuje w szpitalu na necie ma więcej pozytywnych opinii niż negatywnych moja siostra u niego była , moja mama też i nigdy na niego nic złego nie powiedziały a i mojego narzeczonego bratowa też chodziła więc myślę , że jak już bliskie osoby go polecały to nie jest zły A to , że pewnie nie chce wykonać USG to pewnie praktykuje jeszcze starą praktykę lekarską Teraz już co ma być to będzie A Ty kochana jutro do szpitala ? Jak się czujesz ?
Jestem bardzo przywiązana do niego.
To dobrze że dobrze się czujesz i nic się nie dzieje, ale podejścia ginekologa nie rozumiem. Przecież Ty jesteś w 6-8 tyg? To jak Ci zrobi usg za 4 tyg to chyba dość późno na potwierdzenie że jest zarodek i się dobrze rozwija...z tego co wiem to ok 13 tyg robi się prenatalne ?Ale tak sobie myślę gdyby coś naprawdę złego się działo to na pewno by też były plamienia lub mocne bóle brzucha ja nic takiego nie mam jak miesiaczka się skończyła to od tej pory nie widziałam kropli krwi. Próbuje siebie pocieszać ale to i tak działa na krótką metę .
PałkaZapałka
A no właśnie... Prenatalne- jeśli Małgosiu twój nie ma uprawnień żeby robić to może w międzyczasie się zorientuj jakie są u Ciebie terminy i zapisz do kogoś już na te badaniaTo dobrze że dobrze się czujesz i nic się nie dzieje, ale podejścia ginekologa nie rozumiem. Przecież Ty jesteś w 6-8 tyg? To jak Ci zrobi usg za 4 tyg to chyba dość późno na potwierdzenie że jest zarodek i się dobrze rozwija...z tego co wiem to ok 13 tyg robi się prenatalne ?
reklama
Be_More_Happy
Rozumiem Cię po części teraz jeszcze najgorsze , że nie ma odwiedzin ja też bardzo nie lubię szpitali .Strasznie... Nie wiem czego się spodziewać, bo ja nigdy w szpitalu nie byłam. No i strasznie się splakałam, że święta bez męża...
Jestem bardzo przywiązana do niego.
Ostatnia edycja:
Podziel się: