G
gość2502
Gość
Hm, podobno to za dużo, pytałam dziś lekarki znajomej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Różnie, według decyzji lekarza, ja dwa razy miałam robione na niepękniętych, przed ineseminacją dostałam zastrzyk na pęknięcie i po 2 h inseminacja.Dziewczyny a powiedzcie mi inseminacje robi się na pękniętym pęcherzyku czy jak?? Czy różnie według decyzju lekarza ??
Może to oznaczać PCOS ale nie musi. Lekarz musi ocenić na podstawie innych czynników, samo AMH jeszcze o niczym nie wyrokuje.Hm, podobno to za dużo, pytałam dziś lekarki znajomej
Super, fajnie, że tak pozytywnie Trzymam kciuki!Hej
Ja już po inseminacji, i całkiem inaczej niż na poprzedniej - super miła atmosfera, lekarz też bardzo konkretny i mily
Pęcherzyki były w jednym jajniku 21,6, w drugim 20 i 17 mm.
Endometrium 10.
Owulacji jeszcze nie było 24h temu wzielam ovitrelle.
Trzymajcie kciuki!!
Ja wiem, że o niczym w sumie inne mam dobre wyniki, zobaczymy co powie lekarz w poniedziałek ale już dostaje na głowę od czekaniaMoże to oznaczać PCOS ale nie musi. Lekarz musi ocenić na podstawie innych czynników, samo AMH jeszcze o niczym nie wyrokuje.
Cudownie A gdzie sie leczycie?Pierwszym
A gdzie sie leczycie kochana??Za pierwszym, ale strata, druga próba nieudana i ta trzecia udana
Kraków ParensA gdzie sie leczycie kochana??
Dzięki za odpowiedźKraków Parens