Ciekawe jak u mnie będzie stymulacja wyglądała. Mam amh 5 bez policystycxnych lekarz na samym początku cieszył sie bo jest co stymulować ale ja boje sie ze cos nie wypali. Gdzie sie leczysz ?Dzisiaj akurat już miałam dwa, ogolnie Menopur musiałam dozować po 200,a ten drugi już w konkretnej dawce był ale musiałam pobrać go z fiolki i chwilkę się z tym bawiłam bo nie dałam rady wybrać całego [emoji85] zaczęłam się denerwować ale jakoś poszło, jutro już tylko ten jeden podaje, mam wizytę No i zobaczymy co dalej. Wstępnie właśnie 5 lub 6 punkcja
reklama
Biedroneczka28
Fanka BB :)
Ciekawe jak u mnie będzie stymulacja wyglądała. Mam amh 5 bez policystycxnych lekarz na samym początku cieszył sie bo jest co stymulować ale ja boje sie ze cos nie wypali. Gdzie sie leczysz ?
U mnie amh 3,ale też się boję że nie będzie wystarczającej ilości jajeczek zdolnych do zapłodnienia ja leczę się w Białymstoku bo tu też mieszkam, klinika Bocian. A Ty?
kolor nadzieji
Dziewczyny ja miałam amh 2,64 i wychodowalam ponad 20 pęcherzyków a dojrzałych mi pobrali 13 więc u was będzie z czego wybierać[emoji846]
Ciekawe jak u mnie będzie stymulacja wyglądała. Mam amh 5 bez policystycxnych lekarz na samym początku cieszył sie bo jest co stymulować ale ja boje sie ze cos nie wypali. Gdzie sie leczysz ?
U mnie amh 3,ale też się boję że nie będzie wystarczającej ilości jajeczek zdolnych do zapłodnienia ja leczę się w Białymstoku bo tu też mieszkam, klinika Bocian. A Ty?
Evelyn1919
U mnie na przykład jak nie mieli się czego czepnąć to czepneli się wagi. I miałam powiedziane ze albo schudnę 5-10% albo mogę o ivf zapomnieć. Waga 83 przy 170 cm wiec otyłość to nie jest
Przepraszam ale obsmialam się przy twojej wadze... To nie jest aż taka waga, żeby mogła cię pozbawić macierzyństwa... jesli uslyszlalas to, że to kwestia wagi od lekarza to mega niefajnie a za schudnięcie podziwiam mega! Ja też szłam do lekarza z nadwagą i liczyłam się z tym, że zwróci mi uwagę ale nic takiego mi nie powiedział.
Ile otyłych osób zachodzi w ciążę naturalnie to głowa mała
Evelyn1919
A czym byłaś stymulowana ? Ja mam trochę wyższe amh a miałam tylko 7 pęcherzyków.
Dziewczyny ja miałam amh 2,64 i wychodowalam ponad 20 pęcherzyków a dojrzałych mi pobrali 13 więc u was będzie z czego wybierać[emoji846]
Evelyn1919
Ja chciałabym się "pochwalić" ze mogę startować w konkursie na depresje roku. Po poronieniu i nieudanym transferze właśnie doszła utrata pracy...
Biedroneczka28
Współczuję ale to tak nagle? Miałaś umowę na czas nieokreślony?Ja chciałabym się "pochwalić" ze mogę startować w konkursie na depresje roku. Po poronieniu i nieudanym transferze właśnie doszła utrata pracy...
Biedroneczka28
Ooo to dobra wiadomość! Trochę mnie pocieszyłaśDziewczyny ja miałam amh 2,64 i wychodowalam ponad 20 pęcherzyków a dojrzałych mi pobrali 13 więc u was będzie z czego wybierać[emoji846]
Biedroneczka28
Dobrze to ujęłaś, nie mieli się czego przyczepić [emoji14]
reklama
Evelyn1919
Troche się spodziewałam przez ta koronę. Nie no właśnie na określony, do końca marca
Współczuję ale to tak nagle? Miałaś umowę na czas nieokreślony?
Podziel się: