reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzisiaj akurat już miałam dwa, ogolnie Menopur musiałam dozować po 200,a ten drugi już w konkretnej dawce był ale musiałam pobrać go z fiolki i chwilkę się z tym bawiłam bo nie dałam rady wybrać całego [emoji85] zaczęłam się denerwować ale jakoś poszło, jutro już tylko ten jeden podaje, mam wizytę No i zobaczymy co dalej. Wstępnie właśnie 5 lub 6 punkcja
Ciekawe jak u mnie będzie stymulacja wyglądała. Mam amh 5 bez policystycxnych lekarz na samym początku cieszył sie bo jest co stymulować ale ja boje sie ze cos nie wypali. Gdzie sie leczysz ?

reklama
Ciekawe jak u mnie będzie stymulacja wyglądała. Mam amh 5 bez policystycxnych lekarz na samym początku cieszył sie bo jest co stymulować ale ja boje sie ze cos nie wypali. Gdzie sie leczysz ?

U mnie amh 3,ale też się boję że nie będzie wystarczającej ilości jajeczek zdolnych do zapłodnienia :( ja leczę się w Białymstoku bo tu też mieszkam, klinika Bocian. A Ty?

Dziewczyny ja miałam amh 2,64 i wychodowalam ponad 20 pęcherzyków a dojrzałych mi pobrali 13 więc u was będzie z czego wybierać[emoji846]
U mnie amh 3,ale też się boję że nie będzie wystarczającej ilości jajeczek zdolnych do zapłodnienia :( ja leczę się w Białymstoku bo tu też mieszkam, klinika Bocian. A Ty?

U mnie na przykład jak nie mieli się czego czepnąć to czepneli się wagi. I miałam powiedziane ze albo schudnę 5-10% albo mogę o ivf zapomnieć. Waga 83 przy 170 cm wiec otyłość to nie jest :)
Przepraszam ale obsmialam się przy twojej wadze... To nie jest aż taka waga, żeby mogła cię pozbawić macierzyństwa... jesli uslyszlalas to, że to kwestia wagi od lekarza to mega niefajnie a za schudnięcie podziwiam mega! :) Ja też szłam do lekarza z nadwagą i liczyłam się z tym, że zwróci mi uwagę ale nic takiego mi nie powiedział.
Ile otyłych osób zachodzi w ciążę naturalnie to głowa mała :)

reklama
Do góry