Elizabeth84
Fanka BB :)
No może dziękuję za odpowiedź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy masz wizytę u gin? Jakby co powiedz że Cię to zdziwiło/zaniepokoiło i co gin sądzi.No może dziękuję za odpowiedź
Hej ja też teraz po owulacji odczuwałam takie skurcze i kłucie jajników miałam inseminację i myślę, że może też być to przyczyna tabletek lametta,które brałam przed inseminacją Jednak plamień nie miałam.Hej Dziewczyny mam pytanko. Czy ktoś miał moze pojedyncze plamienie 3 dni po owu, skurcze macicy. i co to znaczy ? Pierwszy raz w życiu takie cyrki. W pon na usg jajo 24mm, przed samiutkim pęknięciem.
Powodzenia . Życzę żeby była piękna pozytywna betaDziś 27dc, cykle mam 28-29dniowe, a plamienie mam od 25dc. Sikaniec wyszedł dziś bialutki. Ale namówiłas mnie i pójdę się upewnić jutro z progesteronem nigdy nie miałam problemu, ale może Pytałam lekarza, to nic nie kazał brać po IUI.
Oj obyś się nie rozchorowała, dużo zdrowia życzę Ja miałam dziś ciężki dzień w pracy . Jutro jadę na betę ....I jak tam dziewczynki mija Wam ostatni tydzień lutego? Mnie popołudniu zaczęło gardło trochę boleć i coś mnie bierze chyba bo czuję się jak kapeć, mierzyłam temp i mam 37,3.
trzymam kciuki za piękny wynikOj obyś się nie rozchorowała, dużo zdrowia życzę Ja miałam dziś ciężki dzień w pracy . Jutro jadę na betę ....
Dziękujętrzymam kciuki za piękny wynik
Dzieki :-)Hej ja też teraz po owulacji odczuwałam takie skurcze i kłucie jajników miałam inseminację i myślę, że może też być to przyczyna tabletek lametta,które brałam przed inseminacją Jednak plamień nie miałam.
Spokojnie to po prostu pięknie narośnięte endometriumHormony są w porządku dziś dostałam okres i poprostu masakra nie nadążałam do toalety chodzić