Kiedy mialas iui i które ?Trzymam kciuki ja w niedziel sikanca zrobię a w poniedziałek na bete śmigam
reklama
Elizabeth84
Fanka BB :)
Środa 10. 02 to moje 3 podejście i ostatnie jeśli nie zaskoczy to in vitro
J miałam poniedziałek 8.02, 2 podejście i chyba jak teraz nie wyjedzie to rozpocznę procedurę ivf... masz jakieś objawy? Bo ja Nic a nicŚroda 10. 02 to moje 3 podejście i ostatnie jeśli nie zaskoczy to in vitro
Elizabeth84
Mimi89 od trzech dni pobolewa mnie brzuch jak na okres i jajniki kluja a we wtorek miałam troszkę krwi na papierze a tak poza tym to nic a nic
Elizabeth84
Zresztą przy poprzednich 2 też żadnych objawów nic a nic. No ale wiadomo człowiek sobie zawsze coś wkręci bo tak miałam a teraz niczego się nie doszukuje
matyldaewa
też mamy podobne podejście, chcemy 4 iui spróbować (już 1 było) i jak nie zaskoczy to in vitro.Środa 10. 02 to moje 3 podejście i ostatnie jeśli nie zaskoczy to in vitro
Ta krew może obiecująca ?. Trzymam kciuki.Mimi89 od trzech dni pobolewa mnie brzuch jak na okres i jajniki kluja a we wtorek miałam troszkę krwi na papierze a tak poza tym to nic a nic
Mi pryszcze zaczyna wywalać jak przed każdym okresem, wiec domyślam siw do czego to zmierza
Elizabeth84
Mimi89 głową do góry dopóki nie zrobimy bety jeszcze wszystko jest możliwe także nie zakładaj że się nie udało. Ja do 3 iui podeszłam bo mąż mówi do 3 razy sztuka na początku miałam nastawienie że i tak się nie uda jak poprzednie. Potem spielam poślady i nastąpienie się zmieniło także trzymam kciuki
reklama
eij
No dobra, to się wpisze wtedy jutro 5 AIDDziewczynki wpisujecie się do kalendarza bo nie wiem kiedy kciukasy mocniej trzymać. Z tego co wyczytałam na szybko cały weekend i w poniedziałek mam trzymać
Podziel się: