reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No właśnie do 5 doby dotrwały 3. Jeden podali swiezy - dał ciążę ale niestety tylko do 7+6. 2 potrzymali do 6 doby i jeden się zaczął rozpadać. Wczoraj miałam transfer jedynej [emoji300]. Mi nie podali tak liczbami, ale lekarka mowila ze ten co mi podali jest perfekcyjny i powinno się udać ;)
Tak odroczony. Mialam mieć po pick up ale zbyt dużo pęcherzyków było i uznali ze moze to się zle dla mnie skończyć. Wiec czekam teraz na @ i zaczynam przygotowania. Jestem na lamettcie. A jak u Ciebie ? Ile ich było? Jakiej klasy ? Kiedy transfer ? [emoji8]

reklama
No ja jak wyciągałam te negatywne testy z urządzenia to tez były zabarwione i to dość mocno, im bliżej owu tym bardziej. Gdyby to był zwykly paskowy pewnie bym go odczytała jako pozytywny. Hormon LH jest cały czas prodykowany wiec ta kreska za każdym razem się barwi.
Moje testy owu i bez owu wychodziły pozytywne [emoji23][emoji23][emoji23] a jak było owu to negatywne masakra z nimi. Ale ja robiłam paskowe.

Cześć Dziewczyny
Jestem po drożności, przetrwałam 💪 przyznam że badanie było bolesne. Niestety badanie nie wyszło zbyt dobrze i za miesiąc czeka mnie laparoskopia czy któraś z was przechodziła przez to ?
to już wiąże siedź wizytą trzy dniową w szpitalu i znieczuleniem ogólnym troszkę się boje 😔

Cześć Dziewczyny
Jestem po drożności, przetrwałam 💪 przyznam że badanie było bolesne. Niestety badanie nie wyszło zbyt dobrze i za miesiąc czeka mnie laparoskopia czy któraś z was przechodziła przez to ?
to już wiąże siedź wizytą trzy dniową w szpitalu i znieczuleniem ogólnym troszkę się boje 😔
Kochana, co prawda ja jestem przed badaniem drożności i mega mega się go boje, to myślę, ze jak będziesz miała znieczulenie ogolne nie masz co sie stresować:) moja mama jak leżała na patologii ciąży to byly z nią dziewczyny które to miały i nie było to nic mega przerażającego podobno. Mam pytanie bo dziewczyny pisały mi tu, ze przed badaniem drożności musiały robić biocezone A ja sie dziś na drożność zapisalam A tam tylko potrzebowali cytologia świeżej aby mnie zapisać A nic nie mówili o biocenozie. Jak to u Ciebie wyglądało?

Ja jak zaszłam w ciążę też nic nie czułam tzn czułam się jak co miesiąc przed okresem i moim jedynym wyznacznikiem była szyjka której wcześniej też sobie nie badalam i nie wiedziałam że po niej można poznać czy doszło do zapłodnienia czy nie.
A pierwsze bóle czy nabrzmiały biust miałam może od 6tc[emoji848]
A mocno ci w ogóle biust urósł w ciąży?
Mi w ogóle praktycznie 🙄

reklama
Cześć Dziewczyny
Kochana ja jestem tydzień po laparaoskopii, nie bój się :*

Do góry