reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
15.02: @Fok123 - wstepny termin 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
15.02: @Evelyn1919 - transfer[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
15.02: @OnaGośka - 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
15.02: @dar20 - wizyta + USG[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

Powodzenia dziewczyny trzymam kciuki[emoji110][emoji256]
Życzę miłego poniedziałku[emoji3590]
Dzieje się dzisiaj 🙂 ściskam kciuki również !!! ✊✊✊✊

reklama
15.02: @Fok123 - wstepny termin 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
15.02: @Evelyn1919 - transfer[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
15.02: @OnaGośka - 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
15.02: @dar20 - wizyta + USG[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

Powodzenia dziewczyny trzymam kciuki[emoji110][emoji256]
Życzę miłego poniedziałku[emoji3590]
Dołączam się, trzymam mocnoooo kciuki ✊😘😘

Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki genetyczne na trombofilię i wyszły mutacje MTHFR, PAI 1 i czynnik V... niefajnie ale z drugiej strony jakiś krok na przód w diagnostyce i ewentualnym doborze leków. Zobaczymy co gin na to powie ewentualnie umówię się jeszcze do genetyka. Dziś zostawiłam prawie 500 z lab na badania immunologiczne na zespół antyfosfolipidowy. Czekam na wyniki...może chociaż tu będzie dobrze... Za wszystkie trzymam kciuki niezmiennie :)

Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki genetyczne na trombofilię i wyszły mutacje MTHFR, PAI 1 i czynnik V... niefajnie ale z drugiej strony jakiś krok na przód w diagnostyce i ewentualnym doborze leków. Zobaczymy co gin na to powie ewentualnie umówię się jeszcze do genetyka. Dziś zostawiłam prawie 500 z lab na badania immunologiczne na zespół antyfosfolipidowy. Czekam na wyniki...może chociaż tu będzie dobrze... Za wszystkie trzymam kciuki niezmiennie :)
Kochana cały czas ściskam za Ciebie mocno kciuki. Dla mnie te całe formułki medyczne to czarna magia, nic z tego nie rozumiem 🤨 ale ważne żeby wszystko szło do przodu 💪👍

U mnie konsultacja telefoniczna z lekarzem o 17, ale już byłam na USG i widziałam mój maleńki cud. Położna potwierdziła, że pęcherzyk ciążowy pięknie rośnie i wygląda bardzo dobrze. Beta dziś 3758. Dziękuję za wszystkie kciuki i walczymy dalej 😀🙂

U nas w Toruniu genetyk przyjmuje na nfz, badania genetyczne tez sa refundowane także jak bys jeszcze cos robila mozna to ogarnac nie wydajac kupy siana :)

reklama
Do góry