Ok dzięki :-) i powodzenia w staraniachJa jestem bardzo zadowolona Dr to prawdziwy profesjonalista wie co robić od samego początku ja leczę się od 2019 roku ale cały 2020 odpuściłam na początku kilinika była zamknięta potem bałam się ze zamkną je drugi raz wiec czekałam. dr trafnie stawia diagnozy zawsze jest tak ja mówi. Bardzo mnie ustabilizował w zasadzie każde badanie mam w normie jedyny jego minus to, taki ze jest bardzo małomówny i trzeba wyciągać z niego następne etapy leczenia.
reklama
Hej dziewczyny byłam u lekarza i jestem tak strasznie wkur.... Wściekła... Kolejny raz przełożyli mi ta inseminacje już chyba z 4 razy mi przekładali... Teraz na poniedziałek mają umówione za dużo inseminacji i odesłali mnie żebym sobie naturalnie planowała... ZNOWU... Kolejny miesiąc zmarnowany... Załamało mnie to całkiem...
Zastanawiam się czy jest jakakolwiek szansa na szybko umówić się do jakiejś kliniki żeby mi zrobili w weekend lub w pon ta inseminacje... Ale pewnie nikt mnie nie przyjmie...
Zastanawiam się czy jest jakakolwiek szansa na szybko umówić się do jakiejś kliniki żeby mi zrobili w weekend lub w pon ta inseminacje... Ale pewnie nikt mnie nie przyjmie...
G
gość2502
Gość
Gdzie sie leczycie? Jakieś to dziwnez odmówić bo mają za dużo. Zastanów sie może nad zmianą kochana... i wycisz sie, nie stresuj bo to bez sensuHej dziewczyny byłam u lekarza i jestem tak strasznie wkur.... Wściekła... Kolejny raz przełożyli mi ta inseminacje już chyba z 4 razy mi przekładali... Teraz na poniedziałek mają umówione za dużo inseminacji i odesłali mnie żebym sobie naturalnie planowała... ZNOWU... Kolejny miesiąc zmarnowany... Załamało mnie to całkiem...
JK♥️♥️
Fanka BB :)
A probowałas w innych. Nie zakładaj ze nie przyjmą. Chociaz kwalifikacja jest długa ale masz wszystkie wyniki więc może akurat. Próbuj!!! Dzwoń !!!Hej dziewczyny byłam u lekarza i jestem tak strasznie wkur.... Wściekła... Kolejny raz przełożyli mi ta inseminacje już chyba z 4 razy mi przekładali... Teraz na poniedziałek mają umówione za dużo inseminacji i odesłali mnie żebym sobie naturalnie planowała... ZNOWU... Kolejny miesiąc zmarnowany... Załamało mnie to całkiem...
JK♥️♥️
Moj maz by ich tam zjadł jakby była taka sytuacja. Przecież to niedopuszczenie!!! Zmien klinike i wystaw opinię bo tak się nie robi!!!Właśnie może spróbuj w innej klinice, to jakiś żart... co to za argument za dużo inseminacji... ja osobiście nie pozwoliłabym na to żeby ktoś decydował za mnie.
Kropka3333
Zmieniaj od razu!Hej dziewczyny byłam u lekarza i jestem tak strasznie wkur.... Wściekła... Kolejny raz przełożyli mi ta inseminacje już chyba z 4 razy mi przekładali... Teraz na poniedziałek mają umówione za dużo inseminacji i odesłali mnie żebym sobie naturalnie planowała... ZNOWU... Kolejny miesiąc zmarnowany... Załamało mnie to całkiem...
przecież to nie jest racjonalny argument, jesteś ich pacjentką tak samo jak inne kobiety. Zamieniłabym lekarza bez zastanowienia. Spróbuj jeszcze zadzwonić w inne miejsca, może akurat się uda.Hej dziewczyny byłam u lekarza i jestem tak strasznie wkur.... Wściekła... Kolejny raz przełożyli mi ta inseminacje już chyba z 4 razy mi przekładali... Teraz na poniedziałek mają umówione za dużo inseminacji i odesłali mnie żebym sobie naturalnie planowała... ZNOWU... Kolejny miesiąc zmarnowany... Załamało mnie to całkiem...
reklama
Bo to na NFZ jest w szpitalu... Miałam zmienić w tym miesiącu, ale głupia bylam bo się dowiedziałam o tym in vitro że refundują i zostałam.. Jak widać niepotrzebnie... Wiecie co... Jeszcze ich już całkiem popiep*** nie chcą mi dać dokumentacji, dopiero w przyszłym tygodniu... . Dzwonię co chwilę odsyłają mnie na inne numery, próbuje z dyrektorem się skontaktować i się nie da... Masakra jakaś... Bez dokumentacji medycznej już całkiem nie mam szans na zrobienie tej inseminacji.. Mąż szuka kliniki gdzie by mnie przyjęli a ja walczę z tym szpitalemGdzie sie leczycie? Jakieś to dziwnez odmówić bo mają za dużo. Zastanów sie może nad zmianą kochana... i wycisz sie, nie stresuj bo to bez sensu
Podziel się: