Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Ja na naturalnymDziewczyny robicie inseminacje na stymulowanym cyklu czy naturalnym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na naturalnymDziewczyny robicie inseminacje na stymulowanym cyklu czy naturalnym?
Ja tylko raz, mąż ani razuTak jeżeli chodzi o wymaz to ile w cyklu ich robicie ? U mnie w klinice robią 2 testy u mnie i jeden u męża
1 raz kochana?Ja na naturalnym
jutro 2 IUI 1 IUI w listopadzie jak to mój Doktor mówi - udana. Ale niestety szybko stracona (5tyd+5d). Także wierze w moc IUI1 raz kochana?
To widzę ze nie tylko ja siedzę i myśle o 22 ja siedzę i myśle czy już nie mam owulacji czy wytrzyma i poczeka jeszcze bo IUI dopiero jutro o 14A ja jak zwykle myślę i myślę. Czy po pick up ktoras dostała lamette?
Mi się udalo po 1. Ale najgorzej to się nakręcać i nastawiać.Gadałam dziś ze znajomą znajomej z dawnych czasów, okazało sie, że jest ginekologiem! A ja nawet o tym nie wiedzialam... ehh ale mi namieszała we łbie. Czy są tu dziewczyny, którym sie udało po 1 inseminacji??
Oooo, no to będzie ekscytująca końcówka lutego trzymam kciukijutro 2 IUI 1 IUI w listopadzie jak to mój Doktor mówi - udana. Ale niestety szybko stracona (5tyd+5d). Także wierze w moc IUI
Hahah nie masz poczeka czekam na wiadomość jutroTo widzę ze nie tylko ja siedzę i myśle o 22 ja siedzę i myśle czy już nie mam owulacji czy wytrzyma i poczeka jeszcze bo IUI dopiero jutro o 14
Dzięki!! Jak dla mnie już by mógł być 26Oooo, no to będzie ekscytująca końcówka lutego trzymam kciuki