MamaZblizną
Fanka BB :)
Dopytaj Klaudii, tego akurat nie wiemA co to za klinika?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopytaj Klaudii, tego akurat nie wiemA co to za klinika?
Kurde, nie tu kliknelamDopytaj Klaudii, tego akurat nie wiem
Jaka to klinika?No ja też już nie wiem lekarz zrobił mi mętlik w głowie... no nic
W tym miesiącu podchodzimy do 2 IUI i zobaczymy
Tak się zastanawiam czy nie wybrać się do innego lekarza
Wszystko wydaje się ok ale z tymi lekami nie rozumiem...Byłam stymulowana clostilbegyt miałam dosyć dużą dawkę, udało się wychodowac 3 piękne pęcherzyki 22mm każdy a na pęknięcie miałam pregnyl potem dostałam w tabletkach estradiol i progesteron i kazał przyjść za 3 tygodnie
Cześć czy któraś z was co przechodziła inseminacje brała leki na podtrzymanie dłużej niż do czasu miesiączki
Dziś byłam na wizycie a to byl mój 4 dzień cyklu lekarz mi powiedział że to nie okres bo endometrium mam 11 mm ale leków już nie biorę od soboty.
Ale dziwna historia, ja też brałam dupka do bety i jak była negatywna to odstawiałam...To nie Twoja wina absolutnie, lekarz jakiś dziwny, może coś mu się popierdzieliło. Ja bym pomyślała nad innym i głowa do góryNo ja też już nie wiem lekarz zrobił mi mętlik w głowie... no nic
W tym miesiącu podchodzimy do 2 IUI i zobaczymy
Tak się zastanawiam czy nie wybrać się do innego lekarza
No ja też chyba bym musiała nad zmianą lekarzaAle dziwna historia, ja też brałam dupka do bety i jak była negatywna to odstawiałam...To nie Twoja wina absolutnie, lekarz jakiś dziwny, może coś mu się popierdzieliło. Ja bym pomyślała nad innym i głowa do góry
Oczywiście miało być myślała a nie musiałaNo ja też chyba bym musiała nad zmianą lekarza