Pamiętaj, że to lekarz jest dla Ciebie i musisz czuć do niego zaufanie, skonsultuj z innym i jeżeli uznasz to za dobre rozwiązanie to go zmieńNapewno chce sie skonsultować z innym lekarzem co on na to powie
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Będzie dobrze zobaczysz te marzenie się spełni. Nie smuć się ....My z mężem podjęliśmy decyzję w maju zeszłego roku, cały czas czekamy.... I zaczynam się naprawdę bać że to wszystko zostanie tylko w marzeniach dochodzi do mnie bardzo mocno że tak właśnie może się stać a ty kochana jak się czujesz? Jeszcze miesiąc z hakiem
Ostatnia edycja:
eij
Chciałabym w to wierzyć, naprawdę. Ale zostały nam dwie próby i niestety myśli o porażce są częstsze od sukcesu no ale nic, będzie co ma być. W końcu po to się próbuje żeby się udało. Będę walczyła dzielnieBędzie dobrze zobaczysz te marzenie się spełni. Nie smuć się .... Trzeba być dobrej myśli. To ja Gośka 95 tylko zmieniłam sobie nick
Karola z nadzieją
To AŻ dwie próby, wierze ze się uda Mocno kibicujeChciałabym w to wierzyć, naprawdę. Ale zostały nam dwie próby i niestety myśli o porażce są częstsze od sukcesu no ale nic, będzie co ma być. W końcu po to się próbuje żeby się udało. Będę walczyła dzielnie
To są aż dwie próby! Wiadomo że łatwo się pisze ale bądź dobrej myśli, nie poddawaj się, może za miesiąc czy dwa będziesz tylko wspominać jak było ciężko i cieszyć się że się w końcu udałoChciałabym w to wierzyć, naprawdę. Ale zostały nam dwie próby i niestety myśli o porażce są częstsze od sukcesu no ale nic, będzie co ma być. W końcu po to się próbuje żeby się udało. Będę walczyła dzielnie
eij
DziękujęTo AŻ dwie próby, wierze ze się uda Mocno kibicuje
eij
Dzięki dziewczyny, teraz chyba wasze dobre myśli są mi bardziej potrzebne niż kiedykolwiekTo są aż dwie próby! Wiadomo że łatwo się pisze ale bądź dobrej myśli, nie poddawaj się, może za miesiąc czy dwa będziesz tylko wspominać jak było ciężko i cieszyć się że się w końcu udało
Ejj, tylko bez żadnych smutnych minek teraz jest nowy miesiąc i nowa szansaDzięki dziewczyny, teraz chyba wasze dobre myśli są mi bardziej potrzebne niż kiedykolwiek
Be_More_Happy
No właśnie masz jeszcze dwie próby więc głową do góry tak jak wcześniej dziewczyny pisaly, że za miesiąc, dwa będziesz tylko wspominała jak było ciężko .....Jesteśmy z Tobą Wiem , że komuś łatwo się mówi ale będzie dobrzeChciałabym w to wierzyć, naprawdę. Ale zostały nam dwie próby i niestety myśli o porażce są częstsze od sukcesu no ale nic, będzie co ma być. W końcu po to się próbuje żeby się udało. Będę walczyła dzielnie
reklama
eij
Wiem, bo sama tak innym mówię tylko że łatwiej wierzę w szczęście i pomyślność innych niż swoje czasami sobie myślę że już raz spotkało nas wielkie szczęście, wtedy kiedy mój mąż pokonał raka, i na tym limit szczęścia się skoczył u nas. Chybaby za dużo oczekuję od losu... Ahhh takie głupie myśli mam raz na jakiś czasNo właśnie masz jeszcze dwie próby więc głową do góry tak jak wcześniej dziewczyny pisaly, że za miesiąc, dwa będziesz tylko wspominała jak było ciężko .....Jesteśmy z Tobą Wiem , że komuś łatwo się mówi ale będzie dobrze
Podziel się: