reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
My z mężem podjęliśmy decyzję w maju zeszłego roku, cały czas czekamy.... I zaczynam się naprawdę bać że to wszystko zostanie tylko w marzeniach 🙄 dochodzi do mnie bardzo mocno że tak właśnie może się stać 😔 a ty kochana jak się czujesz? Jeszcze miesiąc z hakiem 🤗
Będzie dobrze zobaczysz te marzenie się spełni. Nie smuć się ....🤗

Ostatnia edycja:
Będzie dobrze zobaczysz te marzenie się spełni. Nie smuć się ....🤗 Trzeba być dobrej myśli. To ja Gośka 95 tylko zmieniłam sobie nick ☺️
Chciałabym w to wierzyć, naprawdę. Ale zostały nam dwie próby i niestety myśli o porażce są częstsze od sukcesu 🤨 no ale nic, będzie co ma być. W końcu po to się próbuje żeby się udało. Będę walczyła dzielnie 🤗💪

Chciałabym w to wierzyć, naprawdę. Ale zostały nam dwie próby i niestety myśli o porażce są częstsze od sukcesu 🤨 no ale nic, będzie co ma być. W końcu po to się próbuje żeby się udało. Będę walczyła dzielnie 🤗💪
To są aż dwie próby! Wiadomo że łatwo się pisze ale bądź dobrej myśli, nie poddawaj się, może za miesiąc czy dwa będziesz tylko wspominać jak było ciężko i cieszyć się że się w końcu udało :) :)

To są aż dwie próby! Wiadomo że łatwo się pisze ale bądź dobrej myśli, nie poddawaj się, może za miesiąc czy dwa będziesz tylko wspominać jak było ciężko i cieszyć się że się w końcu udało :) :)
Dzięki dziewczyny, teraz chyba wasze dobre myśli są mi bardziej potrzebne niż kiedykolwiek 😔

Chciałabym w to wierzyć, naprawdę. Ale zostały nam dwie próby i niestety myśli o porażce są częstsze od sukcesu 🤨 no ale nic, będzie co ma być. W końcu po to się próbuje żeby się udało. Będę walczyła dzielnie
No właśnie masz jeszcze dwie próby więc głową do góry tak jak wcześniej dziewczyny pisaly, że za miesiąc, dwa będziesz tylko wspominała jak było ciężko .....Jesteśmy z Tobą 🤗 Wiem , że komuś łatwo się mówi ale będzie dobrze ☺️

reklama
No właśnie masz jeszcze dwie próby więc głową do góry tak jak wcześniej dziewczyny pisaly, że za miesiąc, dwa będziesz tylko wspominała jak było ciężko .....Jesteśmy z Tobą 🤗 Wiem , że komuś łatwo się mówi ale będzie dobrze ☺️
Wiem, bo sama tak innym mówię 😉 tylko że łatwiej wierzę w szczęście i pomyślność innych niż swoje🙄 czasami sobie myślę że już raz spotkało nas wielkie szczęście, wtedy kiedy mój mąż pokonał raka, i na tym limit szczęścia się skoczył u nas. Chybaby za dużo oczekuję od losu... Ahhh takie głupie myśli mam raz na jakiś czas 😜

Do góry