eij
Fanka BB :)
Spoko, ja kupę miesięcy nie wiedziałam jak kogoś oznaczyćCzasami mnie przerastają te internety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko, ja kupę miesięcy nie wiedziałam jak kogoś oznaczyćCzasami mnie przerastają te internety
Właśnie przed chwilą zdarzyło mi się to drugi raz [emoji15] niechcący chciałam odpowiedzieć na Twój wpis [emoji85]
My z mężem podjęliśmy decyzję w maju zeszłego roku, cały czas czekamy.... I zaczynam się naprawdę bać że to wszystko zostanie tylko w marzeniach dochodzi do mnie bardzo mocno że tak właśnie może się stać a ty kochana jak się czujesz? Jeszcze miesiąc z hakiemWiecie co, niedługo minie rok jak podjęliśmy z mężem decyzję, że jesteśmy gotowi na inseminację. Potem była pandemia i tak wszystko się przesunęło w czasie...ale warto było. I rozumiem wasze rozterki, niecierpliwość itd. tyle nerwów, łez, pieniędzy, czasu...ale te wszystkie rzeczy są warte tego co robimy.
Kochana ja Ci nie pomogę bo nigdy nie brałam leków po inseminacjiCzy poradzi mi coś ktoś??
A powiedz mi jak to możliwe że jestem 4 dniu cyklu dosyć mocne krwawienie miałam byłam pewna że dostałam okres dziś bylam na wizycie u lekarza i powiedział że to nie był okres bo mam 11 mm endometrium zdarzało mi się że sie spóźniła ale zawsze tak w 4 dniu endometrium nie było bo przecież w czasie miesiączki endometrium się zluszczaKochana ja Ci nie pomogę bo nigdy nie brałam leków po inseminacji