reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ale jakoś tak nic nie pisałam, bo nie chce robić niepotrzebnie zamieszkania w kalendarzu 😄
A bo właśnie się tak zastanawiałam bo wcześniej zawsze pisałaś, że masz USG a teraz zamilkłas ☺️ Rozumiem Cię . Ja też jakoś ta pierwsza inseminację bioore tak na próbę albo się uda albo nie jak nie to zobaczymy co dalej czy zaraz do następnej podejdziemy czy jak. U mnie jest problem bo mam TSH trochę podwyższone 2,54 a z tego co czytałam to najlepiej jak jest do 2 . No ale lekarz stwierdził że jest ok. W. Grudniu jak miałam badane w klinice to miałam 3,84 ale wtedy nie byłam na czczo bo nawet nie wiedziałam że lekarz zaraz mnie skieruje na badania . Wtedy na następnej wizycie zalecił żeby ponowić ale już na czczo wszystkie tarczycowe no i wyszły niby w normie . Jeszcze mnie to zastanawia w grudniu na USG lekarz tam mówił jaki jest pęcherzyk itd. bo miałam sprawdzane czy wszystko ok . No i stwierdził takie coś ze jajniki wyglądają na jakby trochę policystyczne . Robiłam AMH wyszło mi 2,76. Dlatego nie nasatwiam się że się uda. Niby macica wszystko idealna, szyjka bez nadżerki , drożność jajowodów wyszła idealnie no ale jest trochę jakieś ale...No ale lekarz też nie stwierdził żadnych poważnych nieprawidłowości więc może też niepotrzebnie się nakręcam ☺️

reklama
A bo właśnie się tak zastanawiałam bo wcześniej zawsze pisałaś, że masz USG a teraz zamilkłas ☺️ Rozumiem Cię . Ja też jakoś ta pierwsza inseminację bioore tak na próbę albo się uda albo nie jak nie to zobaczymy co dalej czy zaraz do następnej podejdziemy czy jak. U mnie jest problem bo mam TSH trochę podwyższone 2,54 a z tego co czytałam to najlepiej jak jest do 2 . No ale lekarz stwierdził że jest ok. W. Grudniu jak miałam badane w klinice to miałam 3,84 ale wtedy nie byłam na czczo bo nawet nie wiedziałam że lekarz zaraz mnie skieruje na badania . Wtedy na następnej wizycie zalecił żeby ponowić ale już na czczo wszystkie tarczycowe no i wyszły niby w normie . Jeszcze mnie to zastanawia w grudniu na USG lekarz tam mówił jaki jest pęcherzyk itd. bo miałam sprawdzane czy wszystko ok . No i stwierdził takie coś ze jajniki wyglądają na jakby trochę policystyczne . Robiłam AMH wyszło mi 2,76. Dlatego nie nasatwiam się że się uda. Niby macica wszystko idealna, szyjka bez nadżerki , drożność jajowodów wyszła idealnie no ale jest trochę jakieś ale...No ale lekarz też nie stwierdził żadnych poważnych nieprawidłowości więc może też niepotrzebnie się nakręcam ☺️
Wątpliwości będą zawsze, ale to wynika z tego ze po pierwsze tak bardzo chcemy żeby się udało, a po drugie nie jesteśmy lekarzami i nie rozumiemy pewnych rzeczy, zależności itp. dlatego warto zaufać lekarzowi i mieć jakiś plan działania. Wtedy za dużo się nie analizuje i nie myśli 😉 masz plan ile inseminacji chcecie próbować w razie czego? Oczywiście życzę Wam jak najlepiej ale dobrze jest mieć w zanadrzu jakies wyjście

Nie proponowali nam we Wrocławiu. Jak zaszłam naturalnie, to daliśmy sobie spokój z klinika. Nie, ja mieszkam pod Wrocławiem dosyć dużo, więc u swojego ginekologa robiłam inseminacje.

Dziewczyny, od kiedy nie można usunąć wpisu? 🙈 Ale mnie denerwuje jak niechcący coś dodam i nie mogę usunąć 😅
Moim wpisem musi być jakaś kropka czy coś 😬

Ja zawsze edytowałam ale usunąć chyba się nieda jedynie tak jak piszesz trzeba przynajmniej zostawić kropkę.
Dziewczyny, od kiedy nie można usunąć wpisu? [emoji85] Ale mnie denerwuje jak niechcący coś dodam i nie mogę usunąć [emoji28]
Moim wpisem musi być jakaś kropka czy coś [emoji51]

reklama
Do góry