reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ale jakoś tak nic nie pisałam, bo nie chce robić niepotrzebnie zamieszkania w kalendarzu 😄
A bo właśnie się tak zastanawiałam bo wcześniej zawsze pisałaś, że masz USG a teraz zamilkłas ☺️ Rozumiem Cię . Ja też jakoś ta pierwsza inseminację bioore tak na próbę albo się uda albo nie jak nie to zobaczymy co dalej czy zaraz do następnej podejdziemy czy jak. U mnie jest problem bo mam TSH trochę podwyższone 2,54 a z tego co czytałam to najlepiej jak jest do 2 . No ale lekarz stwierdził że jest ok. W. Grudniu jak miałam badane w klinice to miałam 3,84 ale wtedy nie byłam na czczo bo nawet nie wiedziałam że lekarz zaraz mnie skieruje na badania . Wtedy na następnej wizycie zalecił żeby ponowić ale już na czczo wszystkie tarczycowe no i wyszły niby w normie . Jeszcze mnie to zastanawia w grudniu na USG lekarz tam mówił jaki jest pęcherzyk itd. bo miałam sprawdzane czy wszystko ok . No i stwierdził takie coś ze jajniki wyglądają na jakby trochę policystyczne . Robiłam AMH wyszło mi 2,76. Dlatego nie nasatwiam się że się uda. Niby macica wszystko idealna, szyjka bez nadżerki , drożność jajowodów wyszła idealnie no ale jest trochę jakieś ale...No ale lekarz też nie stwierdził żadnych poważnych nieprawidłowości więc może też niepotrzebnie się nakręcam ☺️

reklama
A bo właśnie się tak zastanawiałam bo wcześniej zawsze pisałaś, że masz USG a teraz zamilkłas ☺️ Rozumiem Cię . Ja też jakoś ta pierwsza inseminację bioore tak na próbę albo się uda albo nie jak nie to zobaczymy co dalej czy zaraz do następnej podejdziemy czy jak. U mnie jest problem bo mam TSH trochę podwyższone 2,54 a z tego co czytałam to najlepiej jak jest do 2 . No ale lekarz stwierdził że jest ok. W. Grudniu jak miałam badane w klinice to miałam 3,84 ale wtedy nie byłam na czczo bo nawet nie wiedziałam że lekarz zaraz mnie skieruje na badania . Wtedy na następnej wizycie zalecił żeby ponowić ale już na czczo wszystkie tarczycowe no i wyszły niby w normie . Jeszcze mnie to zastanawia w grudniu na USG lekarz tam mówił jaki jest pęcherzyk itd. bo miałam sprawdzane czy wszystko ok . No i stwierdził takie coś ze jajniki wyglądają na jakby trochę policystyczne . Robiłam AMH wyszło mi 2,76. Dlatego nie nasatwiam się że się uda. Niby macica wszystko idealna, szyjka bez nadżerki , drożność jajowodów wyszła idealnie no ale jest trochę jakieś ale...No ale lekarz też nie stwierdził żadnych poważnych nieprawidłowości więc może też niepotrzebnie się nakręcam ☺️
Wątpliwości będą zawsze, ale to wynika z tego ze po pierwsze tak bardzo chcemy żeby się udało, a po drugie nie jesteśmy lekarzami i nie rozumiemy pewnych rzeczy, zależności itp. dlatego warto zaufać lekarzowi i mieć jakiś plan działania. Wtedy za dużo się nie analizuje i nie myśli 😉 masz plan ile inseminacji chcecie próbować w razie czego? Oczywiście życzę Wam jak najlepiej ale dobrze jest mieć w zanadrzu jakies wyjście

Nie proponowali nam we Wrocławiu. Jak zaszłam naturalnie, to daliśmy sobie spokój z klinika. Nie, ja mieszkam pod Wrocławiem dosyć dużo, więc u swojego ginekologa robiłam inseminacje.

Dziewczyny, od kiedy nie można usunąć wpisu? 🙈 Ale mnie denerwuje jak niechcący coś dodam i nie mogę usunąć 😅
Moim wpisem musi być jakaś kropka czy coś 😬

Ja zawsze edytowałam ale usunąć chyba się nieda jedynie tak jak piszesz trzeba przynajmniej zostawić kropkę.
Dziewczyny, od kiedy nie można usunąć wpisu? [emoji85] Ale mnie denerwuje jak niechcący coś dodam i nie mogę usunąć [emoji28]
Moim wpisem musi być jakaś kropka czy coś [emoji51]

reklama
Do góry