A bo właśnie się tak zastanawiałam bo wcześniej zawsze pisałaś, że masz USG a teraz zamilkłas
Rozumiem Cię . Ja też jakoś ta pierwsza inseminację bioore tak na próbę albo się uda albo nie jak nie to zobaczymy co dalej czy zaraz do następnej podejdziemy czy jak. U mnie jest problem bo mam TSH trochę podwyższone 2,54 a z tego co czytałam to najlepiej jak jest do 2 . No ale lekarz stwierdził że jest ok. W. Grudniu jak miałam badane w klinice to miałam 3,84 ale wtedy nie byłam na czczo bo nawet nie wiedziałam że lekarz zaraz mnie skieruje na badania . Wtedy na następnej wizycie zalecił żeby ponowić ale już na czczo wszystkie tarczycowe no i wyszły niby w normie . Jeszcze mnie to zastanawia w grudniu na USG lekarz tam mówił jaki jest pęcherzyk itd. bo miałam sprawdzane czy wszystko ok . No i stwierdził takie coś ze jajniki wyglądają na jakby trochę policystyczne . Robiłam AMH wyszło mi 2,76. Dlatego nie nasatwiam się że się uda. Niby macica wszystko idealna, szyjka bez nadżerki , drożność jajowodów wyszła idealnie no ale jest trochę jakieś ale...No ale lekarz też nie stwierdził żadnych poważnych nieprawidłowości więc może też niepotrzebnie się nakręcam