Trzymam kciuki! Będzie dobrzeHej, robiłam bthcg. Nie udało się... Przystępuje do in vitro...
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro, ale dobrze ze się nie poddajesz! Trzymam kciukiHej, robiłam bthcg. Nie udało się... Przystępuje do in vitro...
PałkaZapałka
To zobaczysz, jak poczujesz to już będzie to takie namacalne, że będziesz dużo spokojniejszaNie czuję jeszcze ruchów[emoji17]
PałkaZapałka
Nie jest potwierdzone że szkodzi maluchowi, ale też nie jest łatwo czasem wyczuć bo dziecko się schować głęboko i już panika by była. Niektóre dziewczyny czują ruchy nawet dość późno, tak czasem po prostu jest. Dzieci też różne, jedne spokojniejsze a inne się bawią w Rambo w brzuchuMyślałam nad kupnem ale myślę że jak bym go miała to bym ciągle sprawdzała czy serduszko bije a takie częste sprawdzanie nie służy maleństwu więc zrezygnowałam z kupna. A teraz już mi się nie opłaci bo niedługo te ruchy powinny być wyczuwalne więc pozostaje mi cierpliwie poczekać.
kolor nadzieji
Wiem że ciąża ciąży nie równa i dziecko dziecku też nie. Ale chciałabym już coś poczuć spokojniejsza bym była a do wizyty jeszcze 3 tygodnie[emoji849]
Nie jest potwierdzone że szkodzi maluchowi, ale też nie jest łatwo czasem wyczuć bo dziecko się schować głęboko i już panika by była. Niektóre dziewczyny czują ruchy nawet dość późno, tak czasem po prostu jest. Dzieci też różne, jedne spokojniejsze a inne się bawią w Rambo w brzuchu [emoji136]
MamaZblizną
BaHej, robiłam bthcg. Nie udało się... Przystępuje do in vitro...
Bardzo mi przykro, ale zobaczysz, że in vitro się udaHej, robiłam bthcg. Nie udało się... Przystępuje do in vitro...
In vitro to prawdziwy cud
Przykro mi bardzo, ściskam mocnoHej, robiłam bthcg. Nie udało się... Przystępuje do in vitro...
PałkaZapałka
Ja we wtorek i nie mogę się doczekać.Wiem że ciąża ciąży nie równa i dziecko dziecku też nie. Ale chciałabym już coś poczuć spokojniejsza bym była a do wizyty jeszcze 3 tygodnie[emoji849]
Ja pierwsze ruchy poczułam po skończonym 20 tyg możesz poczuć wcześniej, albo później i faktycznie tak jak mówisz to kwestia indywidualna. Faktycznie tak jest, że to uspokaja między wizytami, a nawet później zaczyna doskwieraćWiem że ciąża ciąży nie równa i dziecko dziecku też nie. Ale chciałabym już coś poczuć spokojniejsza bym była a do wizyty jeszcze 3 tygodnie[emoji849]
reklama
PałkaZapałka
Moja znajoma ma w dodatku taka teorię, że od momentu kiedy się czuje ruch to drugie tyle zostało do rozwiązania. U niej się sprawdziło przy dwójce dzieci.Ja pierwsze ruchy poczułam po skończonym 20 tyg możesz poczuć wcześniej, albo później i faktycznie tak jak mówisz to kwestia indywidualna. Faktycznie tak jest, że to uspokaja między wizytami, a nawet później zaczyna doskwierać
U mnie nie.
Podziel się: