Elizabeth84
Fanka BB :)
Katarzyna91 zgadza się koszta są 1,2,3 inseminacja to się trochę uzbiera.. No ale cóż podejdę do 3 jeśli mąż chce to twierdzi że do 3 razy sztuka jeśli 3 się nie uda to in vitro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj,No właśnie lekarz mówi żeby in vitro . I czy to nie jest naciąganie na kasę ? Skoro przecież się udało. Boli mnie strasznie na okres ale nic nie przychodzi na bete idę jutro. Zrobię jeszcze dziś test zobaczę czy tamten był wadliwy czy tez nie.
Jeśli chodzi o kwestię wyboru czy inseminacja czy in vitro to nie ma reguły. Dlatego uważam że warto zaufać swojej intuicji i nie kierować się zdaniem innych ( no chyba że są to konkretne zalecenia lekarza ). Mi też odradzano kolejna inseminacje a jednak zaufałam swojemu przeczuciu , czy się uda nie wiem, ale wiem że nie robię nic wbrew sobie lub pod naciskiem innych.Witaj,
U mnie też 1IUI się udała ale w 8 tyg. Poroniłam
Podeszłam do kolejnych i dopiero 4 IUI się udała.
Kochana ja Ci nie pomogę bo ja zawsze robię betę 14 dni po inseminacjiMiała któraś z was że po 8 dniach po zastrzyku były dwie kreski potem beta spadla ale później wzrosła?
Bo nie wiem czy jeszcze mogę mieć nadzieję
Ale uważam że nie ma co się sugerować sikancami. Beta jest najbardziej wiarygodnaKochana ja Ci nie pomogę bo ja zawsze robię betę 14 dni po inseminacji
@kolor nadzieji @Evelyn1919 powodzonka [emoji110][emoji846]
najważniejsze, że jest wszystko dobrze a ty możesz spokojnie, dalej cieszyć się swoim małym cudem!Ja już po wizycie dziadzia fikala koziołki i serduszko biło, trochę mam nie dosyt bo ani mi nie zmierzył ani nie zważył maleństwa[emoji849]l trudno poczekam do kolejnej wizyty.