Schody jeszcze zdążysz zrobić czekały to jeszcze trochę poczekają.Z popołudnia. Już chyba nie mam siły na IUI i już oswajam się z in vitro. Niestety , schodów w mieszkaniu nie zrobię nigdy Tak zwlekaliśmy ze znalezieniem ludzi do tego , a kasa leżała odłożona. Wydam ja na in vitro
reklama
eij
Fanka BB :)
Co tam schody, ja bym mogła na linie schodzić byle tylko dzieciatko byloSchody jeszcze zdążysz zrobić czekały to jeszcze trochę poczekają.
eij
A ściślej mówiąc zjeżdżać, żeby nie powiedzieć spuszczać sięCo tam schody, ja bym mogła na linie schodzić byle tylko dzieciatko bylo
Tak właśnie zrobię już nie wierze w IUI a jak ma się kolejny raz nie udać , ehh ... in vitro skuteczniejsze a może się bliźniaki trafia i się zajadę
PałkaZapałka
Jeszcze schody zrobisz i blokady na dzieci, żeby sobie krzywdy nie zrobiły.Tak właśnie zrobię już nie wierze w IUI a jak ma się kolejny raz nie udać , ehh ... in vitro skuteczniejsze a może się bliźniaki trafia i się zajadę
Elizabeth84
Dziewczyny 2 inseminacja nieudana ja już bym 3 raz nie podchodziła tylko in vitro ale mąż się uparł żeby jeszcze raz podejsc. Czekam aż @ przyjdzie i zaczynam stymulacji
eij
Bardzo mi przykro trzymam kciuki żeby ten 3 raz się udałDziewczyny 2 inseminacja nieudana ja już bym 3 raz nie podchodziła tylko in vitro ale mąż się uparł żeby jeszcze raz podejsc. Czekam aż @ przyjdzie i zaczynam stymulacji
Tez miałam dylemat czy robić 3 czy od razu in vitro i też się mąż uparł , z racji że jedna się udała. Ja już byłam za in vitro , przeliczając to wszystko koszta podobne. Jak te 3 iui
Przykro mi bardzo ale może do 3 razy sztukaDziewczyny 2 inseminacja nieudana ja już bym 3 raz nie podchodziła tylko in vitro ale mąż się uparł żeby jeszcze raz podejsc. Czekam aż @ przyjdzie i zaczynam stymulacji
reklama
Dziękuję że pytaszJak się czujesz? Jak ci ciąża mija?
Aż trudno w to uwierzyć ale jutro zaczynam 5 miesiąc i gdyby nie badania i brak miesiączki to nie wiedziałabym, że jestem w ciąży
Nie miałam i nie mam mdłości, wymiotów, zachcianek lub brak apetytu itp.
Jedynie w pierwszych tygodniach bardziej senna byłam i przez jakiś tydzień czułam jakby taką niestrawność. A i od początku i cały czas dużo sikami to wszystko teraz mam już brzuch zaokroglony i piersi trochę większe. Badania na szczęście też wychodzą mi dobre.
Podziel się: