reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
wiem tylko że jest wszystko ok i że mam się nie stresować tylko odpocząć przed ET. Jak będzie się coś dziać niepokojącego to będą dzwonić , a jak nie dzwonią to znaczy że jest wszystko dobrze.
Niestety szczegółów brak, więc pozostaje mi czekać i czekać.
To trzymają Cię w niepewności 🙈
Ale skoro mówią, że jest ok to znaczy, że tak jest.. 😊🍀

reklama
Niestety powtórzyłam test i biały. Sama nie wiem czy bawić się dalej w inseminacje czy już in vitro 🙁
To już twoja decyzja, żadna z nas konstruktywnie Ci nie podpowie bo to zależy od toku leczenia, zaleceń lekarza, przyczyny niepłodności itp. wiem że są dziewczyny które po 3 nieudanej inseminacji decydują się na in vitro. U nas problemem jest bezpłodność męża więc my korzystamy z nasienia dawcy. Jestem po 4 inseminacji. Czekam na efekty jeszcze tydzień. Ale już wiem że nawet jak się nie uda to próbuje 5 raz, a później 6 ( chociaz liczę że nie będę musiała 😉) i po tym kończę. Także przemyślcie na spokojnie, wypiszcie wszystkie za i przeciw, porozmawiajcie z lekarzem.

w temacie inseminacji jestem świeża, raczej nie przebrnę przez 9,5 tyś stron ;)
czy macie do polecenia jakąś klinikę do inseminacji ze śląska (i jakiegoś doktora w tej klinice?)
Katowice/Gliwice? z góry dziękuję

reklama
Z popołudnia. Już chyba nie mam siły na IUI i już oswajam się z in vitro. Niestety , schodów w mieszkaniu nie zrobię nigdy🤦🏻‍♀️ Tak zwlekaliśmy ze znalezieniem ludzi do tego , a kasa leżała odłożona. Wydam ja na in vitro 😂

Do góry