reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
🙂🙂🙂 Też chcę synka 🤗 a mąż córkę 😄 ale czy się dociekam... Wiem wiem, zaraz będzie opr. że nie mam tak myśleć ale nic nie poradzę że boje się porażki 😳 no nic, co się miało zadziac to się zadziało. Teraz tylko wytrzymać do bety
Oczywiście doczekam miało być a nie dociekam, ahhh ten słownik 😄

A ja trzy lekarz mi odradzał bo może skonczyc sie ciąża mnogą ale ja chyba az takiego szczęścia nie mam a nawet jeśli by sie przydarzyło to więcej szczęścia do kochania
Ja w 2 na 3 AID miałam piękne dwa pęchęrzyki, pękające (bo owu boli mnie zawsze jak cholera) i wręcz miałam nadzieję na ciążę mnogą ale nie wyszło...niestety reguły tu nie ma :(

Ja w 2 na 3 AID miałam piękne dwa pęchęrzyki, pękające (bo owu boli mnie zawsze jak cholera) i wręcz miałam nadzieję na ciążę mnogą ale nie wyszło...niestety reguły tu nie ma :(
Ja też miałam przy 2 inseminacji dwa pęcherzyki... I też nic z tego. Ale to nie jest reguła, teoretycznie tyle Ile pęcherzyków, tyle możliwości zarodków 😉

Ja na to patrzę inaczej, 3 pęcherzyki to 3 szanse na zapłodnienie chociaz jednego... Oczywiście że jest również możliwa mnoga ciąża ale powiedzmy sobie szczerze, w naszym przypadku bardzo wątpliwe....
No tak masz racje ale jednak większa szansa jest
Te czekanie jest najgorsze trzeba sobie znaleźć jakieś zajęcia żeby tyle nie myslec bo to w niczym nie pomaga

reklama
Do góry