eij
Fanka BB :)
Oczywiście, biologia to biologia zresztą jakbym miała wybierać to wolę pięcioraczki niż żadnegoPani od pięcioraczków z Gniezna też leczyła się na bezpłodność więc zobacz, trafia się i tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, biologia to biologia zresztą jakbym miała wybierać to wolę pięcioraczki niż żadnegoPani od pięcioraczków z Gniezna też leczyła się na bezpłodność więc zobacz, trafia się i tak
Ty się doczekasz już niedlugo. Czuje to, że będzie chłopak u ciebieOczywiście, biologia to biologia zresztą jakbym miała wybierać to wolę pięcioraczki niż żadnego
Też chcę synka a mąż córkę ale czy się dociekam... Wiem wiem, zaraz będzie opr. że nie mam tak myśleć ale nic nie poradzę że boje się porażki no nic, co się miało zadziac to się zadziało. Teraz tylko wytrzymać do betyTy się doczekasz już niedlugo. Czuje to, że będzie chłopak u ciebie
Oczywiście doczekam miało być a nie dociekam, ahhh ten słownikTeż chcę synka a mąż córkę ale czy się dociekam... Wiem wiem, zaraz będzie opr. że nie mam tak myśleć ale nic nie poradzę że boje się porażki no nic, co się miało zadziac to się zadziało. Teraz tylko wytrzymać do bety
Ja w 2 na 3 AID miałam piękne dwa pęchęrzyki, pękające (bo owu boli mnie zawsze jak cholera) i wręcz miałam nadzieję na ciążę mnogą ale nie wyszło...niestety reguły tu nie maA ja trzy lekarz mi odradzał bo może skonczyc sie ciąża mnogą ale ja chyba az takiego szczęścia nie mam a nawet jeśli by sie przydarzyło to więcej szczęścia do kochania
Ja też miałam przy 2 inseminacji dwa pęcherzyki... I też nic z tego. Ale to nie jest reguła, teoretycznie tyle Ile pęcherzyków, tyle możliwości zarodkówJa w 2 na 3 AID miałam piękne dwa pęchęrzyki, pękające (bo owu boli mnie zawsze jak cholera) i wręcz miałam nadzieję na ciążę mnogą ale nie wyszło...niestety reguły tu nie ma
No tak masz racje ale jednak większa szansa jestJa na to patrzę inaczej, 3 pęcherzyki to 3 szanse na zapłodnienie chociaz jednego... Oczywiście że jest również możliwa mnoga ciąża ale powiedzmy sobie szczerze, w naszym przypadku bardzo wątpliwe....
Może miałaś puste pęcherzyki bo lekarz mi mowi że tak sie czasami zdarzaJa też miałam przy 2 inseminacji dwa pęcherzyki... I też nic z tego. Ale to nie jest reguła, teoretycznie tyle Ile pęcherzyków, tyle możliwości zarodków
Czekanie jest dobijające to fakt, i chociażby człowiek się starał to głowy nie wyłączyszNo tak masz racje ale jednak większa szansa jest
Te czekanie jest najgorsze trzeba sobie znaleźć jakieś zajęcia żeby tyle nie myslec bo to w niczym nie pomaga