Klaudia9606
Zaciekawiona BB
Wiesz co staram się ale przez to że staramy się już 2,5 roku to czasami łapie sie na takim małym zwątpieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 40 lat, z mężem jestem od 5 lat, problemy po jego stronie, po mojej teoretycznie ok, 3 AID, 1 in vitro zakończone koszmarną ciążą pozamaciczną, której historia na szczęście powoli się kończy ale nadal trwa...i na ta chwilę mam ABSOLUTNIE dość, ale wiem że PRZYJDZIE TEN MOMENT że się podniosę, otrzepię, poprawię koronę, wypnę biust i pognam dalej bo jeszcze 2-3 lata na starania sobie daję. Także ten... cycki do góry.Wiesz co staram się ale przez to że staramy się już 2,5 roku to czasami łapie sie na takim małym zwątpieniu
U mnie za pierwszym razem ciąża biochemiczna. Teraz będę podchodzić do 2 IUI.A jest tu jakaś osoba która zaszła za pierwszym albo drugim razem IUI
To masz jeszcze dużo czasu więc na spokojnieHaha no postaram sie ja mam 24 u nas problem z nasieniem męża a u mnie pcos
I jeszcze @PałkaZapałka , za pierwszym strzałem
Dziewczyno wiesz ile ja miałam momentów zwątpienia? Ba, nadal mam ale siła wiary że się uda jest większa i tego się trzymam. Statystyki nie są optymistyczne, ale walić statystykiWiesz co staram się ale przez to że staramy się już 2,5 roku to czasami łapie sie na takim małym zwątpieniu
Test powinno się robić najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Ale z doświadczenia wiem że i tak robimy szybciej najbardziej wiarygodna jest beta. Ja zawsze robię ją 14 dni po inseminacjiNo w sumie masz racje mam czas jak nie teraz to za jakiś czas
A kiedy najwcześniej robiłyście test