eij
Fanka BB :)
Po tylu próbach można się przyzwyczaićTo jesteś cierpliwa że tyle wytrzymujesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po tylu próbach można się przyzwyczaićTo jesteś cierpliwa że tyle wytrzymujesz
Mi mój też nic nie przepisał po zabiegu i też nie miałam USG w dniu zabiegu.Cześć jestem akurat po inseminacji miałam wczoraj wieczorem lekarz mi zrobił wcześniej usg czy wszystko pękło a po wszystkim przepisał progesteron i Estradiol i jeszcze zastrzyk na podtrzymanie,dziwne że lekarz ci nic nie przepisał przeważnie zawsze tak robią
Ja też za pierwszymA jest tu jakaś osoba która zaszła za pierwszym albo drugim razem IUI
JedenA ile miałaś pęcherzyków?
Ja na to patrzę inaczej, 3 pęcherzyki to 3 szanse na zapłodnienie chociaz jednego... Oczywiście że jest również możliwa mnoga ciąża ale powiedzmy sobie szczerze, w naszym przypadku bardzo wątpliwe....A ja trzy lekarz mi odradzał bo może skonczyc sie ciąża mnogą ale ja chyba az takiego szczęścia nie mam a nawet jeśli by sie przydarzyło to więcej szczęścia do kochania
Pani od pięcioraczków z Gniezna też leczyła się na bezpłodność więc zobacz, trafia się i takJa na to patrzę inaczej, 3 pęcherzyki to 3 szanse na zapłodnienie chociaz jednego... Oczywiście że jest również możliwa mnoga ciąża ale powiedzmy sobie szczerze, w naszym przypadku bardzo wątpliwe....
Zawsze trzeba wierzyć, bo w końcu nasze starania zostaną wynagrodzone. U mnie przy IUI USG był przed zabiegiem i kilka dni po, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł, po weryfikacji zaczynałam przyjmować luteinę. Mam dość niski progesteron.A ja trzy lekarz mi odradzał bo może skonczyc sie ciąża mnogą ale ja chyba az takiego szczęścia nie mam a nawet jeśli by sie przydarzyło to więcej szczęścia do kochania