@eij o właśnie właśnieDokładnie, i koniecznie poprosimy i zdjęcie dla cioć![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@eij o właśnie właśnieDokładnie, i koniecznie poprosimy i zdjęcie dla cioć![]()
No tak, najtrudniejsze to czekanieStaram się myśleć pozytywnie ale wiecie strach ma większe oczy i wygrywa. Muszę czymś zająć głowę do tej 19 i może jakoś dotrwam.
A zdjęcie obowiązkowo pokaże[emoji846]
Wszystko będzie dobrzeStaram się myśleć pozytywnie ale wiecie strach ma większe oczy i wygrywa. Muszę czymś zająć głowę do tej 19 i może jakoś dotrwam.
A zdjęcie obowiązkowo pokaże[emoji846]
Głowa do góryJa już dziewczyny po raz 3 i ostatnizostało czekanie
![]()
Ja przytyłam dopiero tuż przed 7 miesiącem także z tyciem nie ma reguły. Z brzuchem też, ja miałam szybko i teraz mam taki ze skarpetek nie założę a bratowa tydzień przed porodem spokojnie ogródek pielila bo brzuch jej nie przeszkadzał.No właśnie z objawów niepokojących to chyba nic oprócz tego że to prawie 13 tydzień a mi brzucha jeszcze nie widać i nic na wadze nie przytyłam[emoji51]
Też masz tak że im dalej to i tak różne myśli cię nie opuszczają i jest stresik? Mi zostało 78 dni do porodu i stres jest i czarne myśli momentami.Kochana u mnie 27 tydz i tylko 1,5 kg na plusie, a brzuszek może być widać później, u każdej jest inaczej![]()
Jak ja dobrze znam ten stres.. Przed prenatalnymi potrafiłam biegunki dostaćDziewczyny od rana spać nie mogę brzuch mnie z nerwów boli boje się dzisiejszego badania boje się że coś może być nie tak że dzidzia się źle rozwija[emoji17] a wizytę mam dopiero o 19[emoji24]