reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Staram się myśleć pozytywnie ale wiecie strach ma większe oczy i wygrywa. Muszę czymś zająć głowę do tej 19 i może jakoś dotrwam.
A zdjęcie obowiązkowo pokaże[emoji846]
No tak, najtrudniejsze to czekanie 🙈 ale jeszcze 8h 40min i zobaczysz Maleństwo 😍 a co do brzuszka, to tez u mojej przyjaciółki było widać dopiero w 6 miesiącu ☺️

Dziewczyny która z Was miała laparoskopię z histeroskopią? Chciałabym usłyszeć kilka opinii, jak ogólnie sam zabieg, dojście do siebie itd. nigdy nie miałam żadnego zabiegu i nie ukrywam że zaczynam powoli się denerwować..

No właśnie z objawów niepokojących to chyba nic oprócz tego że to prawie 13 tydzień a mi brzucha jeszcze nie widać i nic na wadze nie przytyłam[emoji51]
Ja przytyłam dopiero tuż przed 7 miesiącem także z tyciem nie ma reguły. Z brzuchem też, ja miałam szybko i teraz mam taki ze skarpetek nie założę a bratowa tydzień przed porodem spokojnie ogródek pielila bo brzuch jej nie przeszkadzał.
U mnie mdłości też były później a wymioty to się skończyły ok 20 tygodnia dopiero.
Każda ma inaczej i nie ma normy, dlatego ważne żeby się nie porównywać i nie porównywać sobie rozwoju płodów bo potem człowiek schizuje strasznie.

reklama
Do góry