@eij o właśnie właśnie czekamy dzisiaj na zdjęcia dziewczynyDokładnie, i koniecznie poprosimy i zdjęcie dla cioć
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Staram się myśleć pozytywnie ale wiecie strach ma większe oczy i wygrywa. Muszę czymś zająć głowę do tej 19 i może jakoś dotrwam.
A zdjęcie obowiązkowo pokaże[emoji846]
Karola z nadzieją
No tak, najtrudniejsze to czekanie ale jeszcze 8h 40min i zobaczysz Maleństwo a co do brzuszka, to tez u mojej przyjaciółki było widać dopiero w 6 miesiącuStaram się myśleć pozytywnie ale wiecie strach ma większe oczy i wygrywa. Muszę czymś zająć głowę do tej 19 i może jakoś dotrwam.
mikisia124
Zaangażowana w BB
Ja już dziewczyny po raz 3 i ostatni zostało czekanie
mikisia124
Zaangażowana w BB
Wszystko będzie dobrzeStaram się myśleć pozytywnie ale wiecie strach ma większe oczy i wygrywa. Muszę czymś zająć głowę do tej 19 i może jakoś dotrwam.
Hankaa
Głowa do góry trzymam kciukiJa już dziewczyny po raz 3 i ostatni zostało czekanie
PałkaZapałka
Ja przytyłam dopiero tuż przed 7 miesiącem także z tyciem nie ma reguły. Z brzuchem też, ja miałam szybko i teraz mam taki ze skarpetek nie założę a bratowa tydzień przed porodem spokojnie ogródek pielila bo brzuch jej nie przeszkadzał.No właśnie z objawów niepokojących to chyba nic oprócz tego że to prawie 13 tydzień a mi brzucha jeszcze nie widać i nic na wadze nie przytyłam[emoji51]
U mnie mdłości też były później a wymioty to się skończyły ok 20 tygodnia dopiero.
Każda ma inaczej i nie ma normy, dlatego ważne żeby się nie porównywać i nie porównywać sobie rozwoju płodów bo potem człowiek schizuje strasznie.
PałkaZapałka
Też masz tak że im dalej to i tak różne myśli cię nie opuszczają i jest stresik? Mi zostało 78 dni do porodu i stres jest i czarne myśli momentami.Kochana u mnie 27 tydz i tylko 1,5 kg na plusie, a brzuszek może być widać później, u każdej jest inaczej
reklama
MamaZblizną
Jak ja dobrze znam ten stres.. Przed prenatalnymi potrafiłam biegunki dostaćDziewczyny od rana spać nie mogę brzuch mnie z nerwów boli boje się dzisiejszego badania boje się że coś może być nie tak że dzidzia się źle rozwija[emoji17] a wizytę mam dopiero o 19[emoji24]
Podziel się: