reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jak byłam w połowie 10t to gin mi już powiedział że wysokie prawdopodobieństwo że to dziewczynka bo widział wargi sromowe a dziś genetyk mi odrazu w trakcie badania powiedział że to mała kobietka bez wahania[emoji4]także trzymam kciuki żeby ta kobietka została już do końca. I termin z 20 lipca mi wskoczył na 14 lipca zobaczymy czy zostanie czy się jeszcze zmieni.
Moja to się dopiero w 18 tygodniu objawiła, wywaliła krocze i pokazała fucka. 😂 Wcześniej była wstydnisia.
Termin ci się jeszcze może zmieniać, u mnie trzymamy się 27 ale głowa wypada inaczej, a noga i brzuch jeszcze inaczej. Odchyły są norma do pewnego momentu.
Prawda jest taka że jeśli nie jest to planowane CC to nigdy nie wiemy kiedy dokładnie się urodzi 💁

reklama
No właśnie wiem że termin to co wizytę może być inny bo zależy jak maluszek się rozwija[emoji846]
Moja to się dopiero w 18 tygodniu objawiła, wywaliła krocze i pokazała fucka. [emoji23] Wcześniej była wstydnisia.
Termin ci się jeszcze może zmieniać, u mnie trzymamy się 27 ale głowa wypada inaczej, a noga i brzuch jeszcze inaczej. Odchyły są norma do pewnego momentu.
Prawda jest taka że jeśli nie jest to planowane CC to nigdy nie wiemy kiedy dokładnie się urodzi [emoji136]

Też masz tak że im dalej to i tak różne myśli cię nie opuszczają i jest stresik? Mi zostało 78 dni do porodu i stres jest i czarne myśli momentami.
Bardzo staram się myśleć i nakręcać pozytywnie, tym bardziej jak mała daje czadu w brzuchu 🥰 ale nie ukrywam, że czasami się zastanawiam jak to wszystko będzie i pojawia się stres... na szczęście mój mężu wtedy mówi, że przecież wszystko będzie pięknie i damy sobie radę, bo jak nie my to kto :) i tego się trzymam :)

reklama
Do góry