reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny od rana spać nie mogę brzuch mnie z nerwów boli boje się dzisiejszego badania boje się że coś może być nie tak że dzidzia się źle rozwija[emoji17] a wizytę mam dopiero o 19[emoji24]
O rety. Ja też mam o 19 i się dowiem czy w ogóle coś się tam rozwija.
A który tydzień? Co to za badania? Nie martw się będzie dobrze :*

Miałaś jakieś objawy ciążowe? Mi się w ogóle nic nie dzieje. Trochę mnie piersi pobolewania a tak to nic zupełnie. Mdłości też nie mam

reklama
Ja dziś mam 12t5d i USG genetyczne.
Z objawów to na początku tylko lekkie pobolewanie brzucha później ból i nabrzmienie piersi i od 5-6 tygodnia uczucie mdłości bez wymiotów do ok 10t i przerwy tydzień i od 11t spowrotem wróciły mdłości ale jest dzień że jest ok a jest dzień że jest fatalnie i dużo sikam od początku oj dużo[emoji1787]

Miałaś jakieś objawy ciążowe? Mi się w ogóle nic nie dzieje. Trochę mnie piersi pobolewania a tak to nic zupełnie. Mdłości też nie mam

Dziewczyny od rana spać nie mogę brzuch mnie z nerwów boli boje się dzisiejszego badania boje się że coś może być nie tak że dzidzia się źle rozwija[emoji17] a wizytę mam dopiero o 19[emoji24]
Kochana wszystko będzie super dobrze 😉 nie denerwuj się bo i maleństwo jest niespokojne. Wiem że nerwy będą już zawsze, taki nasz urok 😛 ale postaraj się myśleć optymistycznie. Nie ma co zakładać czarne scenariusze na zapas. Tyle już przeszłaś, źle już było, teraz będzie tylko lepiej 😘

Spokojnie, nerwy są normalne, ale na pewno wszystko jest pięknie 🙂 zobaczysz swojego maluszka pięknego i zdrowego w całej okazałości 🥰

No właśnie z objawów niepokojących to chyba nic oprócz tego że to prawie 13 tydzień a mi brzucha jeszcze nie widać i nic na wadze nie przytyłam[emoji51]
Moja koleżanka brzuch dostała dopiero ok 7 miesiąca 😉 na początku wręcz chudła zamiast tyc, mimo że odżywiala się według zaleceń lekarza. Synek urodzil się całkowicie zdrowy i ciąża też bez komplikacji więc to chyba nie ma reguły, tak jak różne są objawy ciąży tak ciąża to też indywidualna sprawa każdego organizmu. Nie ma schematu. 🙂

reklama

Na pewno się pięknie rozwija i rośnie, jak nie usłyszysz serduszka to też się nie martw, czasem 2 dni robią różnice 🙂

Do góry