Ciesz się, że śpisz w nocy póki co ja ostatnio w ogóle, bo mała buszuje w brzuszku i nie daje spaćJejku dziewczyny jestem tak zawalona przygotowaniami do świąt że nawet nie mam czasu do was zajrzeć[emoji17] wieczorem padam na twarz i śpię jak zabita do rana.
reklama
mikisia124
Zaangażowana w BB
a ty test robilas? Miałaś zastrzykKochana, to jest piękna krecha czasami życie potrafi zaskoczyć, gratulacje
kolor nadzieji
Fanka BB :)
To już nie mogę się doczekać aż mój maluszek dziś zacznie buszować[emoji12]
Ciesz się, że śpisz w nocy póki co [emoji6] ja ostatnio w ogóle, bo mała buszuje w brzuszku i nie daje spać [emoji3059]
PałkaZapałka
Ponoć tak jest, że i potem mogą nie dać pospać.Ciesz się, że śpisz w nocy póki co ja ostatnio w ogóle, bo mała buszuje w brzuszku i nie daje spać
Moja tak wali, że codziennie mam pobudkę ok 5 a uspokaja się wieczorem po 1. Jeśli nie skacze po pęcherzu to jej wybaczam szybciej
Karola z nadzieją
Piękna kreskaCześć dziewczyny.
Wracam do was jak bumerang. Nie wytrzymałam do nowego roku! Po drugim nieudanym AID chciałam zrobić sobie przerwę, żeby odpocząć.... ale... Jak tylko test owulacyjny na początku grudnia wyszedł pozytywny postanowiłam jeszcze raz spróbować. Ostatni raz w tym roku pomyślałam.
Dziś mija 14 dni od AID a to mój wynik. Zobacz załącznik 1217603
Nie nakręcam się jeszcze, bo te testy są bardzo czułe, ale będę jeszcze testować
Withope
Aktywna w BB
Pregnyl 36 h przed Inseminacja, nie robilam testua ty test robilas? Miałaś zastrzyk
No właśnie tego się obawiam, że w dzień będzie spać a w nocy buszować, dzieci już w brzuchu tworzą sobie swój rytm dnia, więc aż strach się baćPonoć tak jest, że i potem mogą nie dać pospać.
Moja tak wali, że codziennie mam pobudkę ok 5 a uspokaja się wieczorem po 1. Jeśli nie skacze po pęcherzu to jej wybaczam szybciej
Bez czarnowidztwa mi tutaj ! bedzie dobrzePregnyl 36 h przed Inseminacja, nie robilam testu
reklama
mikisia124
Zaangażowana w BB
Podziel się: