5-6 miesięcy w Twoim wieku to bardzo krótko. Jestem przekonana, że naturalnie też by się udało, in vitro to jednak ostateczność - tak jak u mnie, nie ma już czasu na inne metody. Moja przyjaciółka ma 3 dzieci i każde jest wynikiem starań naturalnych po ok. 14-15 miesięcy (w tym dwoje poczęte po 30 roku życia)- każdy organizm jest inny. Napewno się udaJa jestem z Krakowa, mamy jedno dziecko, staramy sie jakieś 5-6 miesięcy liczę sie z ivf ze może byc konieczne żeby nie tracić czasu.. mam 31 lat
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ja też jestem takim przypadkiem 8 lat starań pełno różnych prób 3 iui i nic a 1 ivf i idzie już 11 tydzień.[emoji16]
Nadzieję trzeba mieć zawsze [emoji1696], ja bardziej jestem zwolenniczką IVF ze względu na mój wiek - 36 lat. Jednak chyba w każdym kraju jest zasada 3 IUI i dopiero IVF. Moja rodzona siostra była przypadkiem beznadziejnym, 11 lat starań, pierwsze podejście do IVF i udane w wieku 35 lat (klinika InVimed Warszawa - polecam). Powodzenia.
mikisia124
Zaangażowana w BB
zastrzyk to jest meka robi nadziejęTo juz chyba przestane mnie nadzieje ze ta kreseczka to cos więcej niż zastrzyk było by zbyt pięknie... trzymam kciuki za betę
Evelyn1919
Jak dobrze kojarzę to masz jutro usg ? Czekam na fotkę
Ja też jestem takim przypadkiem 8 lat starań pełno różnych prób 3 iui i nic a 1 ivf i idzie już 11 tydzień.[emoji16]
Zgadzam sie... pierwszy raz mam z nim w tym cyklu doczynienia... i pewnie nie ostatnizastrzyk to jest meka robi nadzieję
U mnie sprawa sie wyjaśniła... smutny poniedziałek, test o czułości 10 i biały... czyli wczoraj 25 jeszczs wskazywała na zastrzyk... ehh ciężkie święta przede mną
Jeszcze mam zagwostke okres przyjdzie w okolicy swiat i nie wiem jak to będzie z potwierdzeniem przez lekarza ze nie ma torbieli... chyba na własne ryzyko zacznę lamette...
w gole to dzien dobry dziewczyny, miłego dnia
Jeszcze mam zagwostke okres przyjdzie w okolicy swiat i nie wiem jak to będzie z potwierdzeniem przez lekarza ze nie ma torbieli... chyba na własne ryzyko zacznę lamette...
mikisia124
Zaangażowana w BB
ile jesteś przed @U mnie sprawa sie wyjaśniła... smutny poniedziałek, test o czułości 10 i biały... czyli wczoraj 25 jeszczs wskazywała na zastrzyk... ehh ciężkie święta przede mną
Jakieś 2-3 dni, faza lutealna zazwyczaj u mnie trwa 15 dni . po zastrzyku 13 dni, po owu 11-12ile jesteś przed @
kolor nadzieji
W wigilię kochana mam USG[emoji12]
Jak dobrze kojarzę to masz jutro usg ? Czekam na fotkę
reklama
mikisia124
Zaangażowana w BB
rozumiem ja dziś sprawdzałam 10 i biel czyli Ovi zeszło jestem 6 dni przed@ 9 dni po iuiJakieś 2-3 dni, faza lutealna zazwyczaj u mnie trwa 15 dni . po zastrzyku 13 dni, po owu 11-12
Podziel się: